آرزو مقدم
مواد لازم برای ۸ -10 نفر
آرد ۱۵۰ گرم
نمک یک پینچ
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شکر ۷۵ گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
روغن مایع ۱۲۵ میلی لیتر (یکدوم پیمانه)
شیر ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
مواد لازم میانی
موز ۲ عدد متوسط
کره ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
مواد لازم برای رویه کرامبلی
کره ۵۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
پودر نارگیل ۲۰ گرم
روش تهیه کرامبل موز
آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.
آنگاه تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی 2-3 دقیقه هم بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
سپس روغن و شیر را بیفزائید و مخلوط کنید تا صاف و یکنواخت شود.
حالا مواد خشک را کم کم بیفزائید و با دور کند همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده تارت دارای کاغذ روغنی به قطر 25 سانتیمتر بریزید.
اینک مواد میانی را روی مایه کیک بریزید و صاف کنید و بعد رویه کرامبلی را بیفزائید و قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
آنگاه کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه و یا تا زمانیکه رویه کرامبلی طلائی رنگ شود، بپزید.
پس از پایان زمان پخت با خلال چوبی کیک را امتحان کنید و چنانچه مایه کیک به خلال چوبی نچسبید، کیک را از فر درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
حالا کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه رویش را با موز بیارائید.
روش تهیه مایه میانی
موز را خرد کنید و همره با کره، خامه و شکر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا موز بپزد و مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
روش تهیه رویه کرامبلی
کره را آب کنید و آرد، شکر و پودر نارگیل را به آن بیفزائید و با دست مخلوط کنید.
یادآوری
بهتر است از قالب تارت که دیواره آن از کفش جداست، استفاده کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
اسلایس کرامبل هلو