Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:25

6
شهریور
شارلوت توت فرنگی

شارلوت توت فرنگی

پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، شیر و شیرعسلی را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس محلول ژلاتین را به این مخلوط بیفزائید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

پودر ژلاتین                            2 قاشق سوپخوری

آب پرتقال                             175 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

زرده تخم‌مرغ                         4 عدد

شیر                                    350 میلی‌لیتر

شیرعسلی                          1 قوطی (400 گرمی)

توت فرنگی                           225 گرم

شکر دانه ریز                         60 گرم

مارمالاد توت فرنگی                 4 قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت                        25 گرم

بیسکویت لیدی فینگر               به میزان لازم (حدود 200 گرم)

خامه همزده و فرم‌گرفته قنادی  حدود 300 گرم

روش تهیه شارلوت توت فرنگی 

پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، شیر و شیرعسلی را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

سپس محلول ژلاتین را به این مخلوط بیفزائید و کاسه را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید و پیوسته هم بزنید تا کاسترد غلیظ شود (حدود  15 دقیقه) حالا مایه فراهم کرده کاسترد را از روی حرارت بردارید و رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت و نیم در یخچال نگه دارید.

هر از گاهی کاسترد را هم بزنید. اکنون توت فرنگی‌ها، شکر و مارمالاد را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید و بعد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید.

آن‌گاه نشاسته ذرت را در یک چهارم پیمانه آب حل کنید و محلول حاصل را درون پوره توت فرنگی بریزید و روی حرارت بجوشانید تا سس غلیظی به دست آید (1 دقیقه) سپس سس توت‌فرنگی را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

حالا کف و دیواره قالب کمربندی را به قطر 23 سانتیمتر با بیسکویت‌های

لیدی‌فینگر بپوشانید و روی بیسکویت‌های کف قالب قدری از سس فراهم کرده توت فرنگی بمالید. اکنون خامه فرم گرفته و کاسترد را با هم مخلوط کنید و نیمی از آن را در قالب روی بیسکویت‌ها بریزید و نیمی از باقیمانده سس توت‌فرنگی را روی کرم بریزید.

سپس باقیمانده کرم و باقیمانده سس را نیز در قالب بریزید و شارلوت را یک شب در یخچال نگه دارید.

هنگام مصرف روی شارلوت را با خامه، توت فرنگی و برگ نعنا بیارائید و شارلوت را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

یادآوری

می‌توانید بیسکوییت‌های لیدی فینگر را از فروشگاه‌های لوازم قنادی و یا سوپر‌مارکت‌های معتبر تهید کنید و یا برای درست‌کردن آن به سایت شور و شیرین مراجعه نمایید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شارلوت انار

شارلوت توت‌فرنگی و شکلات سفید

شارلوت توت‌فرنگی

شارلوت موکا

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، شارلوت توت فرنگی، دستور تهیه شارلوت توت فرنگی، روش تهیه شارلوت توت فرنگی، طرز تهیه شارلوت توت فرنگی تعداد بازديد: 401 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شارلوت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز