افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8-10 نفر
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
آب پرتقال 175 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
زرده تخممرغ 4 عدد
شیر 350 میلیلیتر
شیرعسلی 1 قوطی (400 گرمی)
توت فرنگی 225 گرم
شکر دانه ریز 60 گرم
مارمالاد توت فرنگی 4 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت 25 گرم
بیسکویت لیدی فینگر به میزان لازم (حدود 200 گرم)
خامه همزده و فرمگرفته قنادی حدود 300 گرم
روش تهیه شارلوت توت فرنگی
پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
آنگاه زرده تخممرغها، شیر و شیرعسلی را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.
سپس محلول ژلاتین را به این مخلوط بیفزائید و کاسه را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید و پیوسته هم بزنید تا کاسترد غلیظ شود (حدود 15 دقیقه) حالا مایه فراهم کرده کاسترد را از روی حرارت بردارید و رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت و نیم در یخچال نگه دارید.
هر از گاهی کاسترد را هم بزنید. اکنون توت فرنگیها، شکر و مارمالاد را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید و بعد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید.
آنگاه نشاسته ذرت را در یک چهارم پیمانه آب حل کنید و محلول حاصل را درون پوره توت فرنگی بریزید و روی حرارت بجوشانید تا سس غلیظی به دست آید (1 دقیقه) سپس سس توتفرنگی را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
حالا کف و دیواره قالب کمربندی را به قطر 23 سانتیمتر با بیسکویتهای
لیدیفینگر بپوشانید و روی بیسکویتهای کف قالب قدری از سس فراهم کرده توت فرنگی بمالید. اکنون خامه فرم گرفته و کاسترد را با هم مخلوط کنید و نیمی از آن را در قالب روی بیسکویتها بریزید و نیمی از باقیمانده سس توتفرنگی را روی کرم بریزید.
سپس باقیمانده کرم و باقیمانده سس را نیز در قالب بریزید و شارلوت را یک شب در یخچال نگه دارید.
هنگام مصرف روی شارلوت را با خامه، توت فرنگی و برگ نعنا بیارائید و شارلوت را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری
میتوانید بیسکوییتهای لیدی فینگر را از فروشگاههای لوازم قنادی و یا سوپرمارکتهای معتبر تهید کنید و یا برای درستکردن آن به سایت شور و شیرین مراجعه نمایید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: