Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 13:51

23
شهریور
شارلوت توت‌فرنگی

شارلوت توت‌فرنگی

از رولت‌ نوارهائی به عرض 3 سانتیمتر ببرید و باقیمانده آن را با برشگر مخصوص مونوپورشن قالب بزنید. آن‌گاه كف و دیواره قالب‌های مونوپورشن را با رولت بپوشانید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 10- 12 نفر

رولت تزئینی ری‌لیف‌مت                  1 عدد به اندازه 40×60 سانتیمتر

بیسكویت لیدی‌فینگر                      به میزان لازم

آب پرتقال                                    125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

توت‌فرنگی                                   حدود 300 گرم

خامه فرم گرفته برای تزئین            حدود 200 گرم

مواد لازم برای تهیه كرم بادام

كره                                           125 گرم

پودر شكر                                  90 گرم

آب پرتقال                                  2 قاشق سوپخوری

وانیلین                                     یك‌چهارم قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته                         180 گرم

بادام برشته و آسیاب كرده          125 گرم

روش تهیه شارلوت توت‌فرنگی

از رولت‌ نوارهائی به عرض 3 سانتیمتر ببرید و باقیمانده آن را با برشگر مخصوص مونوپورشن قالب بزنید. آن‌گاه كف و دیواره قالب‌های مونوپورشن را با رولت بپوشانید. سپس روی نان رولت آب پرتقال بمالید و بیسكویت‌های لیدی‌فینگر را نیز با آب پرتقال مرطوب كنید. حالا 10 عدد از توت‌فرنگی‌ها را كنار بگذارید و باقیمانده‌اش را خرد كنید.

اینك قدری كرم بادام روی نان رولت بریزید و رویش را با توت‌فرنگی خرد كرده بپوشانید. اكنون روی توت‌فرنگی‌ها لیدی‌فینگر بچینید و لایه‌های كرم بادام، توت‌فرنگی و لیدی‌فینگر را تكرار كنید تا قالب از این مواد پر شود. حال قالب را به مدت تقریبی 6 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید. اینك شارلوت را از قالب درآورید و با خامه فرم گرفته و توت‌فرنگی‌هائی كه نگه داشته‌اید، بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ كرم بادام: كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آب پرتقال و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خامه و بادام را به آن بیفزائید.

یادآوری 1: برای تهیه رولت تزئینی ری‌لیف‌مت، یك عدد تخم‌مرغ را همراه با 10 گرم آرد و 10 گرم پودر كاكائو با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه 2 قاشق سوپخوری كره آبكرده و خنك شده را به مایه فراهم كرده بیفزائید و آن را روی صفحه ری‌لیف مت بریزید. سپس با كاردك پلاستیكی مایه را به طور یكنواخت در حفره‌های ری‌لیف‌مت پخش كنید و اضافی‌های آن را با كاردك پاك نمائید.

حالا شش عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با 150 گرم شكر ریز و یك‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین، با همزن برقی بزنید تا مایه كمرنگ و غلیظی حاصل شود. سپس شش عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سفید شود. اكنون زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و 150 گرم آرد الك كرده را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید.

اینك مایه فراهم كرده را روی صفحه ری‌لیف‌مت بریزید و به طور یكنواخت صاف كنید. آن‌گاه رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 230 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه رولت پخت، رویش را با سینی بپوشانید و بگذارید كاملاً خنك شود و بعد آن را مصرف نمائید.

 

برچسب ها: شارلوت، مواد لازم شارلوت، روش تهیه شارلوت، آموزش شارلوت، آشپزی با شارلوت، تهیه شارلوت توت‌فرنگی، شارلوت توت فرنگی تعداد بازديد: 846 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز