افسانه ظروفی
مواد لازم برای 10- 12 نفر
رولت تزئینی ریلیفمت 1 عدد به اندازه 40×60 سانتیمتر
بیسكویت لیدیفینگر به میزان لازم
آب پرتقال 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
توتفرنگی حدود 300 گرم
خامه فرم گرفته برای تزئین حدود 200 گرم
مواد لازم برای تهیه كرم بادام
كره 125 گرم
پودر شكر 90 گرم
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته 180 گرم
بادام برشته و آسیاب كرده 125 گرم
روش تهیه شارلوت توتفرنگی
از رولت نوارهائی به عرض 3 سانتیمتر ببرید و باقیمانده آن را با برشگر مخصوص مونوپورشن قالب بزنید. آنگاه كف و دیواره قالبهای مونوپورشن را با رولت بپوشانید. سپس روی نان رولت آب پرتقال بمالید و بیسكویتهای لیدیفینگر را نیز با آب پرتقال مرطوب كنید. حالا 10 عدد از توتفرنگیها را كنار بگذارید و باقیماندهاش را خرد كنید.
اینك قدری كرم بادام روی نان رولت بریزید و رویش را با توتفرنگی خرد كرده بپوشانید. اكنون روی توتفرنگیها لیدیفینگر بچینید و لایههای كرم بادام، توتفرنگی و لیدیفینگر را تكرار كنید تا قالب از این مواد پر شود. حال قالب را به مدت تقریبی 6 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید. اینك شارلوت را از قالب درآورید و با خامه فرم گرفته و توتفرنگیهائی كه نگه داشتهاید، بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیه كرم بادام: كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آب پرتقال و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خامه و بادام را به آن بیفزائید.
یادآوری 1: برای تهیه رولت تزئینی ریلیفمت، یك عدد تخممرغ را همراه با 10 گرم آرد و 10 گرم پودر كاكائو با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه 2 قاشق سوپخوری كره آبكرده و خنك شده را به مایه فراهم كرده بیفزائید و آن را روی صفحه ریلیف مت بریزید. سپس با كاردك پلاستیكی مایه را به طور یكنواخت در حفرههای ریلیفمت پخش كنید و اضافیهای آن را با كاردك پاك نمائید.
حالا شش عدد زرده تخممرغ را همراه با 150 گرم شكر ریز و یكچهارم قاشق چایخوری وانیلین، با همزن برقی بزنید تا مایه كمرنگ و غلیظی حاصل شود. سپس شش عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سفید شود. اكنون زردهها و سفیدههای تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و 150 گرم آرد الك كرده را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید.
اینك مایه فراهم كرده را روی صفحه ریلیفمت بریزید و به طور یكنواخت صاف كنید. آنگاه رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 230 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه رولت پخت، رویش را با سینی بپوشانید و بگذارید كاملاً خنك شود و بعد آن را مصرف نمائید.