Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:18

25
مرداد
شارلوت موكا

شارلوت موكا

سینی رولت را به اندازه 30×40 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. 75 گرم از آرد را همراه با پودر كاكائو مخلوط كنید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 10 عدد

 آرد                                 165 گرم

پودر كاكائو                        15 گرم (3 قاشق چایخوری)

تخم‌مرغ                           6 عدد

وانیلین                            یك‌چهارم قاشق چایخوری

شكر                               190 گرم

مواد لازم میانی

شیر                               375 میلی‌لیتر (یك و یك‌دوم پیمانه)

تخم‌مرغ                          2 عدد

شكر                             100 گرم

وانیلین                          یك هشتم قاشق چایخوری

آرد ذرت                          50 گرم

پودر ژلاتین                     2 قاشق چایخوری

قهوه فوری                    2 قاشق سوپخوری

خامه صبحانه               200 گرم

شربت ساده                 به میزان لازم

شكلات رنده كرده برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس شكلات تلخ

خامه صبحانه                125 گرم

شكلات سیاه خردكرده   125 گرم

كره                            30 گرم

مواد لازم برای تهیه سس شكلات سفید

خامه صبحانه               125 گرم

شكلات سفید خردكرده  125 گرم

اسانس توت‌فرنگی       چند قطره

رنگ صورتی خوراكی    به میزان لازم

 روش تهیه شارلوت موكا

سینی رولت را به اندازه 30×40 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. 75 گرم از آرد را همراه با پودر كاكائو مخلوط كنید. زرده‌های تخم‌مرغ، وانیلین و سه‌چهارم از شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و باقیمانده شكر را كم‌كم به آن بیفزائید.

حالا زرده‌ها و سفیده‌ها را به آرامی با هم مخلوط كنید و مایه به دست آمده را دو قسمت نمائید. مخلوط آرد و پودر كاكائو را به نیمی از این مایه بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را به باقیمانده مایه اضافه نمائید و به آرامی مخلوط كنید. اكنون هردورنگ مایه فراهم‌كرده را در دو كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر تقریبی یك سانتیمتر، بریزید و به طور یك در میان نوارهائی از دو رنگ مایه، روی سینی رولت بریزید.

سینی را در فر گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 8 دقیقه، رولت را بپزید. حال سینی رولت را از فر در آورید و رویش را بپوشانید تا نان رولت خشك نشود. همینكه نان رولت خنك شد، آن را به اندازه كف و دیواره قالب مونوپورشن (قالب‌های تك‌نفره) ببرید و در قالب‌ها بگذارید.

آن‌گاه نان رولت را با شربت مرطوب كنید و مایه میانی را درون قالب‌ها، روی نان رولت بریزید و شارلوت را دست‌كم 6 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید. هنگام پذیرائی در هر بشقاب قدری از هر دو سس فراهم كرده بریزید، یك عدد شارلوت موكا رویش بگذارید و آن را با شكلات رنده‌كرده‌ بیارائید.

روش تهیه مایه‌میانی: شیر را بجوشانید و تخم‌مرغ‌ها، شكر و وانیلین را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه آرد ذرت را بیفزائید و شیر را كم‌كم درون این مایه بریزید. سپس پودر ژلاتین و قهوه را نیز بیفزائید و این مخلوط را دوباره روی اجاق قرار دهید.

حالا پیوسته آن را هم بزنید تا كرم غلیظ شود. اكنون روی كرم را بپوشانید و بگذارید كاملاً خنك شود. اینك خامه را به كرم خنك‌شده اضافه كنید.

روش تهیه سس شكلات تلخ: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید تا شكلات آب شود. سپس كره را بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید.

روش تهیه سس شكلات سفید با طعم توت‌فرنگی: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه شكلات، اسانس توت‌فرنگی و رنگ را بیفزائید و مخلوط كنید تا شكلات آب شود.

 

برچسب ها: شارلوت، روش تهیه شارلوت، موکا، روش تهیه شارلوت موكا، شارلوت موکا، آموزش شارلوت، آشپزی با شارلوت تعداد بازديد: 674 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز