افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 48 عدد
بادام پوستکنده 115 گرم
فندق پوستکنده 115 گرم
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی رنده کرده یک هشتم قاشق چایخوری
پودر هل یکدوم قاشق چایخوری
آب 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
شکر 220 گرم
خمیر فیلو (باقلوا) 16 ورق
کره آبکرده 150 گرم
روش تهیه سیگارت فندق و بادام
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و چنانچه از فر دارای سیستم فن استفاده میکنید، 20 درجه دما را کاهش دهید.
آنگاه بادام، فندق و ادویهها را در آسیاب برقی بریزید و خرد کنید.
سپس این مخلوط را در سینی شیرینیپزی بریزید و 10 دقیقه در فر برشته کنید.
حالا آب و شکر را در ظرف کوچک و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و بعد شربت را در حدود 5 دقیقه بجوشانید.
اکنون یک چهارم پیمانه از شربت را به مخلوط بادام و فندق بیفزائید.
آنگاه دمای فر را به 200 درجه سانتیگراد افزایش دهید و خمیرهای فیلو را از پهنا به سه قسمت برش دهید و از درازا آنها را نصف کنید.
اینک روی خمیرها کره بمالید و آنها را دو تا دو تا روی هم قرار دهید.
سپس روی هر خمیر قدری از مخلوط فندق و بادام بگذارید و خمیر فیلو را به شکل سیگارت بپیچید و در سینی چربکرده شیرینیپزی قرار دهید (مراقب باشید که سیگارتها بدون فاصله و کنار هم قرار بگیرند).
حالا روی سیگارتها کره بمالید و باقلوا را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.
اکنون شربت را گرم کنید و روی باقلوا که گرم است بریزید و آن را کنار بگذارید تا شربت جذب باقلوا شود.
آنگاه باقلوا را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: