آرزو مقدم
مواد لازم برای حدود 8 – 10 نفر
خامه صبحانه ۵۰ گرم
کره نرم شده ۲۲۵ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخممرغ ۴ عدد
هل آسیابکرده یک و یکدوم قاشق چایخوری
آرد ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
چای ارلگری آسیابکرده ۱۰ گرم
روش تهیه کیک چای ارل گری
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازه 10 × 25 سانتیمتر چرب نمائید و آرد بپاشید.
آنگاه کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
سپس خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، ولی نجوشد و بعد آن را از روی حرارت بردارید.
حالا کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکدست شود و تخممرغها را همراه با هل به آن بیفزائید و ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی بزنید.
اکنون مخلوط آرد، بیکینگپودر و چای را همراه با خامه، به طور یک در میان درون مایه تخممرغی بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40 – 50 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیک پخت، آن را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید و کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کیک ماست ایتالیایی
کیک سورپرایز
کیک پرتقال با روغن زیتون
مینی کیک های بادام و پسته
کیک آلو و بلوبری
مینی کاپ کیک نوتلا
کاپ کیک موز
انواع کیک و شیرینی