Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:46

6
مرداد
کیک چای ارل گری

کیک چای ارل گری

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازه 10 × 25 سانتیمتر چرب نمائید و آرد بپاشید. آن‌گاه کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آرزو مقدم

 

مواد لازم برای حدود 8 – 10 نفر 

خامه صبحانه                   ۵۰ گرم

کره نرم شده                    ۲۲۵ گرم

شکر                               ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ                           ۴ عدد

هل آسیاب‌کرده                 یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد                                 ۲۰۰ گرم

بیکینگ پودر                     1 قاشق چایخوری

چای ارل‌گری آسیاب‌کرده    ۱۰ گرم

روش تهیه کیک چای ارل گری

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازه 10 × 25 سانتیمتر چرب نمائید و آرد بپاشید.

آن‌گاه کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

سپس خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، ولی نجوشد و بعد آن را از روی حرارت بردارید.

حالا کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها را همراه با هل به آن بیفزائید و ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی بزنید.

اکنون مخلوط آرد، بیکینگ‌پودر و چای را همراه با خامه،‌ به طور یک در میان درون مایه تخم‌مرغی بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40 – 50 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کیک پخت، آن را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید و کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید. 

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کیک ماست ایتالیایی

کیک سورپرایز

کیک پرتقال با روغن زیتون

مینی کیک های بادام و پسته

کیک آلو و بلوبری

مینی کاپ کیک نوتلا

کاپ کیک موز

انواع کیک و شیرینی

 

برچسب ها: آشپزباشی، دستور تهیه کیک، زندگی آنلاین، کیک چای، کیک چای ارل گری تعداد بازديد: 542 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز