مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 8 – 10 نفر
کره نرم شده 90 گرم
شکر 75 گرم
پودر شکر 20 گرم
تخممرغ 1 عدد درشت
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
آرد 180 گرم
بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
کره نرم شده 30 گرم
شکر قهوهای 60 گرم
دارچین یکدوم قاشق چایخوری
مواد لازم کرم پنیر
پنیر خامهای 375 گرم
شکر 125گرم
تخممرغ 2 عدد ریز
اسانس وانیل یک و یکدوم قاشق چایخوری
خامه صبحانه 55 گرم
مواد لازم رویه
شکر قهوهای 50 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
روش تهیه چیز کیک رولی دارچینی
ابتدا خمیر بیسکویت را به این ترتیب آماده کنید.
کره، شکر و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در سلفون بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و رویش کره بمالید (30 گرم) و مخلوط شکر قهوهای و دارچین بپاشید.
آنگاه خمیر را رول کنید و در سلفون قرار دهید و این بار به مدت 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس خمیر رول شده را با چاقوی تیز، به ضخامت 5 میلیمتر برش دهید و اسلایس کنید.
حالا کف و دیواره قالب کمربندی را به قطر 20 سانتیمتر با خمیرهای برش خرده بپوشانید و کرم پنیر را روی بیسکوئیتها بریزید.
اینک چیزکیک را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا چیزکیک را از فر درآورید و مخلوط شکر قهوهای و دارچین را رویش بپاشید و بگذارید کاملا خنک شود.
اکنون چیز کیک را دستکم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه کرم پنیر
پنیر خامهای و شکر را باهمزن برقی بزنید و بعد تخممرغها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا خامه صبحانه را افزوده و مخلوط سازید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: