افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8-10 نفر
تخممرغ 8 عدد
شکر دانهریز 180 گرم
آب جوش 2 قاشق سوپخوری
وانیلین یک هشتم قاشق چایخوری
آرد نول 180 گرم
کرة آبکرده و خنک شده 100 گرم
شربت ساده به میزان لازم
خامة شیرین شدة قنادی حدود 750 گرم
ملون یا شاپسند حدود 2-3 عدد
روش تهیه کیک ملون
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف دو قالب مربع را به اندازه 22 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه زرده تخممرغها، سه چهارم از شکر، آب جوش و وانیلین را در کاسه همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
سپس سفیده تخممرغها را در کاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد باقیمانده شکر را کم کم به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا سفیدههای تخممرغ فرم بگیرند.
حالا زردهها و سفیدههای همزده را به آرامی و با لیسک مخلوط کنید و آرد را در دو یا سه نوبت به این مایه بیفزائید.
اکنون کره را نیز درون مایه فراهم کرده کیک بریزید و به آرامی هم بزنید.
مراقب باشید که مایه کیک حجم خود را از دست ندهد!
اینک مایه به دست آمده را بطور مساوی در قالبها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.
کیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر یک از ارتفاع به دو قسمت برش دهید.
آنگاه روی لایههای کیک شربت بمالید و با خامه فرم گرفته و برشهای ملون، لایههای کیک را روی هم قرار دهید.
سپس رو و اطراف کیک را با خامه بپوشانید و کیک را روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
حالا به کمک قاشق مخصوص، توپهای کوچکی از ملون برش دهید و روی کیک را با آن بیارائید.
یادآوری
همانطور که میدانید ملون میوهای سبزرنگ و شاپسند نارنجی رنگ میباشد.
در این رسپی از میوه شاپسند استفاده شده است.
میتوانید از هر دو میوه در تهیه این کیک بهره ببرید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کیک ماست ایتالیایی
کیک یخچالی توت فرنگی و لیموناد
کیک سورپرایز
کیک پرتقال با روغن زیتون
مینی کیک های بادام و پسته
کیک آلو و بلوبری
مینی کاپ کیک نوتلا
کاپ کیک موز
انواع کیک و شیرینی