Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:07

17
تیر
مربای توت سفید +طرز تهیه

مربای توت سفید +طرز تهیه

مربای توت را باید از توت های درشت و تقریبا نارس تهیه کرد تا توت ها داخل مربا له نشود به خاطر همین وقتی توت سفید را تهیه کردید رسیده ها را جدا کرده و نوش جان کنید و بقیه را برای مربا نگه دارید.

مواد لازم برای تهیه مربا توت سفید :

توت سفید  1 کیلو 
وانیل (هل) نصف قاشق چایخوری
خلال پسته  برای تزیین 
شکر  سه لیوان (دسته دار فرانسه) 
آب یک لیوان
آب لیموترش 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مربا توت سفید :

مربای توت را باید از توت های درشت و تقریبا نارس تهیه کرد تا توت ها داخل مربا له نشود به خاطر همین وقتی توت سفید را تهیه کردید رسیده ها را جدا کرده و نوش جان کنید و بقیه را برای مربا نگه دارید.

 

توت ها را تمیز کرده و خوب بشویید و آبکش کنید و سپس لا به لای آن ها مانند توت فرنگی، شکر بریزید. و یک شب اجازه بدهید تا در یخچال بماند و آب آن پس بدهد.

 

قبل از پخت با حرکت دادن ظرف توت ها را زیر و رو کنید تا شکر به همه جای توت ها برسد روز بعد به ظرف حاوی توت یک لیوان آب ریخته و روی شعله ی تند قرار داده تا زودتر بجوش بیاید.

 

حین پخت کف روی توت ها را بردارید در این موقع هل را اضافه کنید و حدود 20 دقیقه اجازه بدهید تا توت ها  کاملا پخته و جا افتاده شود وقتی شهد مربا کاملا قوام آمد و آماده شد آب لیموترش را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و یک روز داخل همان ظرف بگذارید بماند بعد داخل ظرفی که می خواهید مربا را نگهداری کنید بریزید و داخل یخچال و یا برای مدت طولانی می توانید داخل فریزر نگهداری کنید.

 

اگر از وانیل برای عطر مربا استفاده می کنید بعد از خاموش کردن شعله، وانیل را به آن اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید:

مربای توت سیاه ، خوشمزه و خوش رنگ

برچسب ها: مربا، آموزش آشپزی، توت سفید تعداد بازديد: 503 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز