مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 8 – 10 نفر
موز پوره كرده ٢ عدد
شكر ١٥٠ گرم
كره آبكرده ١١٥ گرم
اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری
آرد ٩٥ گرم
پودر كاكائو ٤٠ گرم
نمك ١ پینچ
كره بادام زمینی ١٢٠ گرم
روش تهیه برانیز موز
فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به ضلع 23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه پوره موز را در كاسه مناسبی بریزید و شكر و كره را به آن افزوده و مخلوط سازید (با همزن دستی).
سپس وانیل، آرد، پودر كاكائو و نمك را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و هر بار به اندازه ١ قاشق سوپخوری از كره بادامزمینی را با فاصله از هم، روی مایه برانیز بگذارید.
اکنون برانیز را به مدت تقریبی ٢٥-٣٠ دقیقه در فر بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
برانیز چیزکیک
ماربِلد برانیز
برانیز کاراملی