Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:00

3
تیر
برانیز موز

برانیز موز

فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه پوره موز را در كاسه مناسبی بریزید و شكر و كره را به آن افزوده و مخلوط سازید.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای 8 – 10 نفر 

موز پوره كرده                  ٢ عدد

شكر                             ١٥٠ گرم

كره آبكرده                      ١١٥ گرم

اسانس وانیل                 ١ قاشق چایخوری

آرد                              ٩٥ گرم

پودر كاكائو                    ٤٠ گرم

نمك                            ١ پینچ

كره بادام زمینی            ١٢٠ گرم

روش‌ تهیه برانیز موز

فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به ضلع 23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه پوره موز را در كاسه مناسبی بریزید و شكر و كره را به آن افزوده و مخلوط سازید (با همزن دستی).

سپس وانیل، آرد، پودر كاكائو و نمك را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و هر بار به اندازه ١ قاشق سوپخوری از كره بادام‌زمینی را با فاصله از هم، روی مایه برانیز بگذارید.

اکنون برانیز را به مدت تقریبی ٢٥-٣٠ دقیقه در فر بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

برانیز چیزکیک

ماربِلد برانیز

برانیز کاراملی

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، برانیز، برانیز موز، دستور تهیه برانیز موز، روش تهیه برانیز موز، طرز تهیه برانیز تعداد بازديد: 370 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز