Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:22

1
تیر
کیک یخچالی توت فرنگی و لیموناد

کیک یخچالی توت فرنگی و لیموناد

توت‌فرنگی‌ها را همراه با شکر و آب لیمو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه حرارت را کم کنید و توت‌فرنگی‌ها را به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس آن را کنار بگذارید.

مهدیه ولی‌نژاد

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

توت فرنگی خرد کرده                   500 گرم

شکر                                        2 قاشق سوپخوری

آب لیموی تازه                            60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

خامه قنادی                               500 گرم

پنیر ماسکارپونه                          220 گرم

شیر عسلی                              250 میلی‌لیتر

کرم لیمو                                   60 گرم

پوست لیمو (رنده کرده)                1 قاشق سوپخوری

کیک اسفنجی مکعبی خرد کرده     400 گرم

روش تهیه کیک یخچالی توت فرنگی و لیموناد

توت‌فرنگی‌ها را همراه با شکر و آب لیمو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

آن‌گاه حرارت را کم کنید و توت‌فرنگی‌ها را به مدت 15 دقیقه بپزید.

سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

حالا قالب کمربندی را به قطر 21 سانتیمتر با سلفون بپوشانید.

اکنون خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد پنیر را به آن بیفزائید.

اینک شیر عسلی، کرم لیمو و پوست لیمو را افزوده و مخلوط سازید.

آن‌گاه قدری از کرم فراهم کرده را در قالب بریزید و رویش را با کیک اسفنجی خرد کرده بپوشانید.

سپس نیمی از توت‌فرنگی‌ها را روی کیک بریزید و دوباره با قدری از کرم روی توت‌فرنگی‌ها را بپوشانید.

به همین ترتیب کیک، توت فرنگی‌ها و کرم  را در قالب ریخته و رویش را صاف کنید.

اینک کیک یخچالی را دست‌کم 8 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

هنگام مصرف، کیک را با توت‌فرنگی، لیمو و برگ نعنا بیارائید. 

روش تهیه کرم لیمو

برای تهیه کرم لیمو، یک‌چهارم پیمانه آب‌لیمو را همراه با یک قاشق سوپخوری پوست لیموی رنده کرده، 50 گرم شکر، 4 قاشق چایخوری نشاسته ذرت و یک‌دوم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و 15 گرم کره به آن افزوده و مخلوط کنید. روی کرم را بپوشانید و بگذارید در دمای محیط خنک شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کیک ماست ایتالیایی

کیک سورپرایز

کیک پرتقال با روغن زیتون

مینی کیک های بادام و پسته

کیک آلو و بلوبری

مینی کاپ کیک نوتلا

کاپ کیک موز

انواع کیک و شیرینی

 

برچسب ها: روش تهیه کیک، کیک و شیرینی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کیک یخچالی توت فرنگی، کیک یخچالی لیموناد، کیک یخچالی، دستور تهیه کیک یخچالی، طرز پخت کیک تعداد بازديد: 473 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز