مهدیه ولینژاد
کره 225 گرم
شکر سفید 200 گرم
شکر قهوهای 100 گرم
تخممرغ 2 عدد درشت
آرد 420 گرم
نمک یکدوم قاشق چایخوری
بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری
پودر دارچین یک و یکدوم قاشق چایخوری
هویج رنده کرده 240 گرم
گردوی خردکرده 125گرم
مواد لازم برای تهیه کرم پنیر
کره 100 گرم
پنیر خامهای 160 گرم
پودر شکر الک کرده 120گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه کوکی کیک هویج
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
کره، شکر سفید و شکر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود.
بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه مخلوط الک کرده آرد، نمک، بیکینگپودر و دارچین را افزوده و مخلوط سازید.
سپس هویج و گردو را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا هر بار قدری از این مخلوط را با قاشق مخصوص بستنی (اسکوپ بستنی) بردارید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی بگذارید و کوکی کیک هویج را به مدت تقریبی 20دقیقه در فر ببپزید.
کوکیکیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید و هر دو عدد را با کرم پنیر به هم بچسبانید.
روش تهیه کرم پنیر
کره را با همزن برقی بزنید تا نرم شود.
آنگاه پنیر خامهای را بیفزائید و بعد پودر شکر را کم کم افزوده و مخلوط سازید.
حالا وانیل را نیز درون کرم بریزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کوکی فانتزی
کوکی تارت توتفرنگی
کوکی موز و نارگیل
کوکی کدو حلوایی