مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 12 نفر
بیسكوییت وانیلی آسیاب كرده ١٣٠ گرم
كره آبكرده ٥٠ گرم
پودر ژله پرتقال ٥٠ گرم
آب جوش ١٢٥ میلی گرم (یکدوم پیمانه)
پنیر خامه ای ٢٤٠ گرم
شكر ١٠٠ گرم
اسانس وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
خامه قنادی همزده و فرم گرفته ٢٥٠ گرم
پوست پرتقال رنده كرده ٢ قاشق چایخوری
روش تهیه چیز كیك یخچالی پرتقالی
بیسكویت و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه این مخلوط را بین قالبهای تکنفره دسر تقسیم کنید و خوب فشرده نمائید و تا فراهم کردن مایه چیز كیك در یخچال نگه دارید.
سپس پودر ژله و آب جوش را با هم مخلوط کنید و روی حرارت آب جوش قرار دهید تا ژله کاملا حل شود.
حالا پنیر خامهای، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد نیمی از خامه فرم گرفته را به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون باقیمانده خامه را به محلول خنک شده ژله پرتقال بیفزائید و پوست رنده کرده پرتقال را نیز افزوده و مخلوط سازید.
اینک مایه پنیری را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر ١ سانتیمتر بریزید و نیمی از قالب دارای مخلوط بیسکویت و کره را با آن پر كنید.
آنگاه مخلوط ژله و خامه را روی این مایه بریزید تا قالب پر شود.
حالا چیز کیک را دست کم ٤ ساعت و یا یك شب در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود.
در صورت دلخواه میتوانید روی چیز کیک را با پرتقال بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
چیز کیک بیسکویت شکلاتی کرمدار
برانیز چیز کیک
چیز کیک آلوورا با رولت پسته