Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 23:00

28
شهریور
ترافل شكلات و فندق

ترافل شكلات و فندق

شكلات و كره را دركاسه مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه مخلوط شكلات و كره را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای حدود40عدد

شكلات سیاه خرد كرده                  225 گرم

كره خرد كرده                               175 گرم

خامه صبحانه                              60 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

پودر شكر                                  100 گرم

فندق بو داده و آسیاب كرده          50 گرم

روش تهیه ترافل شكلات و فندق

شكلات و كره را دركاسه مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه مخلوط شكلات و كره را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس پودر شكر و فندق را كم‌كم اضافه كنید و روی مخلوط فراهم كرده را بپوشانید. حالا آن را 12 ساعت در جای خنك نگه دارید ولی در یخچال نگذارید!

هنگامی كه مایه ترافل خودش را گرفت، هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از آن بردارید و به شكل توپ درآورید. اكنون توپ‌های فراهم كرده را در ترافل، بادام بوداده و خرد كرده، فندق بو داده و خرد كرده و در صورت دلخواه در پودركاكائو و نارگیل بغلتانید و در سینی دارای فویل بچینید. اینك سینی را در یخچال بگذارید تا ترافل كاملا سفت شود.

حال می‌توانید ترافل‌ها را در كپسول‌های كاغذی مخصوص شكلات بگذارید و یا مطابق تصویر از آنها درخت زیبائی بسازید. این ترافل‌ها برای پذیرائی از مهمانان عزیز و گرامی‌تان در ایام نوروز بسیار مناسب و دلپذیر است.

 

برچسب ها: ترافل، آموزش ترافل، تهیه ترافل، ترافل شکلات، روش تهیه ترافل، ترافل با فندق، ترافل شکلات و فندق تعداد بازديد: 575 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز