Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:28

28
اردیبهشت
كاپ کیك دارچینی

كاپ کیك دارچینی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 عددی کاپ‌کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

عارفه ابن الرضا

 

مواد لازم برای ١٢ عدد 

تخم‌مرغ                                ١ عدد

شکر                                    ١٥٠ گرم

شیر                                     ١٨٠ میلی لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

روغن مایع                              ٢ قاشق سوپخوری

اسانس وانیل                          یك دوم قاشق چایخوری

بیكینگ‌پودر                             ١ قاشق چایخوری

آرد                                        ٢٠٠ گرم

پودر دارچین                            ١ قاشق سوپخوری 

مواد لازم برای تهیه کرم کره‌ای دارچینی

کره نرم                                 ١١٠ گرم 

اسانس وانیل                         چند قطره

پودر شکر الک کرده                  60 گرم

شیر سرد                              ٢ قاشق سوپخوری

پودر دارچین                            ٢ قاشق چایخوری

روش تهیه كاپ کیك دارچینی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 عددی کاپ‌کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.

آن‌گاه تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

بعد شیر و روغن مایع را به آن بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، با همزن برقی هم بزنید.

سپس وانیل، بیکینگ پودر، آرد و دارچین را با هم مخلوط و الك نمایید و آن را به مایه فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید.

حالا دو سوم از حجم كپسول‌های كاپ‌كیك را با این مایه پر كنید و کاپ‌کیک‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.

بعد از اطمینان از پخت، آن‌ها را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید.

اکنون روی کاپ‌کیک‌ها را با کرم کره‌ای دارچینی بیارائید.

برای این کار کرم را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید. 

روش تهیه کرم کره‌ای دارچینی

کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه پودر شکر را کم‌کم به کره افزوده و پیوسته با همزن برقی بزنید.

حالا شیر را بیفزائید و کرم را 5 دقیقه با همزن برقی بزنید.

اکنون پودر دارچین را اضافه کنید.

یادآوری

* می‌توانید این کرم را در ظرف دربسته تا 1 هفته در فریزر نگهداری کنید و برای مصرف، کرم را در دمای محیط قرار دهید و پس از نرم شدن، آن را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

* چنانچه هنگام تهیه کرم کره‌ای، کرم بیش از حد گرم و شل شود، آن را  30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

مینی‌کاپ‌کیک نوتلا

کاپ‌کیک زردآلو و هویج

کاپ کیک موز

کاپ کیک سورپرایز انار

کاپ کیک با کرم بادام زمینی

کاپ‌کیک گل‌های رز

 

برچسب ها: کاپ کیک، شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، آموزش کاپ کیک، كاپ کیك دارچینی، دستور تهیه كاپ کیك دارچینی، روش تهیه كاپ کیك دارچینی تعداد بازديد: 466 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز