مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 10-12 نفر
تخممرغ ٤ عدد درشت
شكر قهوهای ١٧٠ گرم
شكر دانه ریز ٥٠ گرم
آرد ١٥٠ گرم
كره نرم ٢٥٠ گرم
اسانس وانیل ٢ قاشق چایخوری
شكلات چیپسی ٢٠٠ گرم
بادام برشته و خرد كرده ١٢٠ گرم
گردوی برشته و خرد كرده ١٥٠ گرم
خمیر فیلو ٦-٨ ورق
كره آبكرده ٢٥٠ گرم
روش تهیه كوكی باقلوا و شكلات چیپسی
فر را با دمای ١٧٥ درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به اندازه 23×32 سانتیمتر چرب نمائید.
آنگاه تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد شكر قهوهای و شکر سفید را به آن بیفزائید و هم بزنید.
سپس آرد، كره و وانیل را به آن اضافه کنید.
حالا شكلات چیپسی، بادام و گردو را نیز درون این مایه بریزید و مخلوط کنید.
اکنون ٢ ورق از خمیر فیلو را در قالب قرار دهید و رویش کره بمالید.
آنگاه نیمی از مایه فراهم کرده را روی خمیر فیلو بریزید و رویش را با 2 ورق دیگر از فیلو بپوشانید.
اینک باقیمانده مایه را روی خمیر بریزید و 2 ورق باقیمانده از خمیر فیلو را رویش بگذارید.
حالا باقلوا را به مدت تقریبی ٤٠-٤٥ دقیقه در فر بپزید و بعد شربت ولرم را روی باقلوای گرم بریزید و صبر کنید تا شربت جذب باقلوا شود.
سپس کوکی باقلوا را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه شربت وانیلی
همه مواد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا شكر حل شود.
سپس شربت را 5-10 دقیقه بجوشانید.
مواد لازم برای تهیه شربت وانیلی
آب ١٢٥ میلی لیتر (یکدوم پیمانه)
شكر قهوه ای ٢٠٠ گرم
اسانس وانیل ٢ قاشق سوپخوری
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید روی کوکی باقلوا را با شکلات آبکرده بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: