Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:35

22
فروردین
آلفاژور با مرنگ

آلفاژور با مرنگ

سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد وانیل، زردۀ تخم‌مرغ، آب پرتقال و مواد خشك را بیفزائید.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای حدود٤٠-٤٥ عدد

 

كره                                      ١٢٥ گرم

شكر                                   ٧٥ گرم

اسانس وانیل                        یک دوم قاشق چایخوری

زردۀ تخم مرغ                        ٢ عدد

آب پرتقال                             ١ قاشق سوپخوری

نشاستۀ ذرت                        ١٥٠ گرم

آرد                                      ١٠٠ گرم

بیكینگ سودا                         یک چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر                           ١ قاشق چایخوری

نمك                                    ١ پینچ

سس کارامل                         125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

پودر نارگیل                            ۱۰۰ گرم 

مواد لازم برای تهیۀ مرنگ

سفیدۀ تخم مرغ                     ٢ عدد

شكر                                    ١٥٠ گرم

نشاستۀ ذرت                         ١ قاشق چایخوری

رنگ خوراكی صورتی و سبز         به میزان لازم

روش تهیه آلفاژور با مرنگ

فر را با دمای ١٨٠ درجۀ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و كنار بگذارید.

آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد وانیل، زردۀ تخم‌مرغ، آب پرتقال و مواد خشك را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید و با برشگر به قطر ۴ سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید.

سپس آن را به مدت ١٢-١٥ دقیقه در فر بپزید و بگذارید خنك شود.

اکنون قدری سس كارامل روی کوکی ها بگذارید و اندکی پودر نارگیل بپاشید و مرنگ ها را روی هر یك از کوکی ها قرار دهید.

روش تهیۀ مرنگ

سفیدۀ تخم مرغ ها و شكر را به روش بن‌ماری با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

آن گاه مرنگ را از روی حرارت بردارید و نشاستۀ ذرت را به آن بیفزائید.

حالا به قسمتی از مرنگ رنگ صورتی بزنید و آن را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ M1 بریزید.

سپس مرنگ را به شکل شكوفه روی صفحۀ سلیکونی پایپ کنید.

باقیماندۀ مرنگ را به رنگ سبز درآورید و با ماسورۀ برگ شکوفه ها را بیارائید‌.

حالا رزت‌های مرنگ را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه کاملا خشک شوند، در فر گرم کرده با دمای 100 درجۀ سانتیگراد بپزید.

یادآوری

سس کارامل را می توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شیرینی پفکی فندق و بادام

فریتر موز

شیرینی میان‌پر آناناس

شیرینی بادامی زعفرانی

شیرینی پسته و عسل

انواع شیرینی برشی

انواع کیک و شیرینی

آموزش اصول شیرینی‌پزی

 

برچسب ها: سس کارامل، آشپزباشی، دستور تهیه شیرینی، زندگی آنلاین، شیرینی خانگی، مرنگ، شور و شیرین، آلفاژور با مرنگ، روش تهیه مرنگ، طرز تهیه مرنگ، آلفاژور تعداد بازديد: 509 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز