مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای حدود٤٠-٤٥ عدد
كره ١٢٥ گرم
شكر ٧٥ گرم
اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری
زردۀ تخم مرغ ٢ عدد
آب پرتقال ١ قاشق سوپخوری
نشاستۀ ذرت ١٥٠ گرم
آرد ١٠٠ گرم
بیكینگ سودا یک چهارم قاشق چایخوری
بیكینگ پودر ١ قاشق چایخوری
نمك ١ پینچ
سس کارامل 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیۀ مرنگ
سفیدۀ تخم مرغ ٢ عدد
شكر ١٥٠ گرم
نشاستۀ ذرت ١ قاشق چایخوری
رنگ خوراكی صورتی و سبز به میزان لازم
روش تهیه آلفاژور با مرنگ
فر را با دمای ١٨٠ درجۀ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و كنار بگذارید.
آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد وانیل، زردۀ تخممرغ، آب پرتقال و مواد خشك را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید و با برشگر به قطر ۴ سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید.
سپس آن را به مدت ١٢-١٥ دقیقه در فر بپزید و بگذارید خنك شود.
اکنون قدری سس كارامل روی کوکی ها بگذارید و اندکی پودر نارگیل بپاشید و مرنگ ها را روی هر یك از کوکی ها قرار دهید.
روش تهیۀ مرنگ
سفیدۀ تخم مرغ ها و شكر را به روش بنماری با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آن گاه مرنگ را از روی حرارت بردارید و نشاستۀ ذرت را به آن بیفزائید.
حالا به قسمتی از مرنگ رنگ صورتی بزنید و آن را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ M1 بریزید.
سپس مرنگ را به شکل شكوفه روی صفحۀ سلیکونی پایپ کنید.
باقیماندۀ مرنگ را به رنگ سبز درآورید و با ماسورۀ برگ شکوفه ها را بیارائید.
حالا رزتهای مرنگ را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه کاملا خشک شوند، در فر گرم کرده با دمای 100 درجۀ سانتیگراد بپزید.
یادآوری
سس کارامل را می توانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
شیرینی پفکی فندق و بادام
فریتر موز
شیرینی میانپر آناناس
شیرینی بادامی زعفرانی
شیرینی پسته و عسل
انواع شیرینی برشی
انواع کیک و شیرینی
آموزش اصول شیرینیپزی