این کیک در جمع افراد خانواده دلچسب تر و دلپذیرتر خواهد بود. با ما همراه شوید .
مواد لازم برای تهیه شربت کیک
آب 150 میلی لیتر
یکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
مغز بادام رنده شده یا آسیاب شده 75 گرم
شکر 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
عسل 1 قاشق غذاخوری پُر
ماست 250 گرم
روغن گل آفتابگردان 150 میلی لیتر
خلال پوست یک عدد لیموترش ...
شکر 100 گرم
گلاب 1 الی 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش یک عدد
مغز پسته خلال شده
گلبرگ گل محمدی
روش تهیه کیک گلاب
*دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. سطح ظرفی را که برای پخت کیک در نظر گرفتهاید با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را داخل فر قرار دهید.
*آرد را الک کنید و آن را با نمک و بیکینگ پودر و شکر و بادام آسیاب شده ترکیب نمایید.
*در ظرف دیگری تخم مرغ، عسل، ماست، روغن گل آفتابگردان و خلال پوست لیمو را کاملاً با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
*ترکیب تخم مرغ را به آرامی در وسط ظرف حاوی آرد و نمک بریزید. آنها را با هم ترکیب نمایید تا کاملاً یکدست شوند. میتوانید در این مرحله مقداری خلال پسته را نیز همراه مواد دیگر مخلوط نمایید.
*مواد را داخل ظرفی که برای تهیه کیک در نظر گرفتهاید بریزید و آن را به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که اگر چاقویی را داخل آن فرو نمودید، مواد کیک به آن نچسبد.
*آن را از فر بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.
*هنگامی که کیک در حال سرد شدن است، زمان مناسبی برای تهیه شربت میباشد. در یک قابلمهی کوچک، آب و شکر را بریزید و آنها را روی حرارت گاز بگذارید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد و آب داخل قابلمه تقریباً نصف شود.