مواد لازم برای تهیه 12 - 10 عدد بیسکویت
آرد سفید گندم : 2 پیمانه سرپر (225 گرم)
بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
کره گیاهی پاستوریزه : 2 قاشق سوپخوری
شکر : 2 قاشق سوپخوری
کشمش : یک سوم پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان : 2 قاشق سوپخوری
ماست کمچرب پاستوریزه : 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه : 3- 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانههای آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.
توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالبهای دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
با استفاده از قلممو شیر را روی بیسکویتها بمالید و بقیه دانههای آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویتها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.
بیسکویتها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.
بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
کره گیاهی پاستوریزه : 2 قاشق سوپخوری
شکر : 2 قاشق سوپخوری
کشمش : یک سوم پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان : 2 قاشق سوپخوری
ماست کمچرب پاستوریزه : 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه : 3- 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانههای آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.
توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالبهای دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
با استفاده از قلممو شیر را روی بیسکویتها بمالید و بقیه دانههای آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویتها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.
بیسکویتها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.