Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:41

26
اسفند
حلوای اماج

حلوای اماج

طرز تهیه حلوای اماج

حلوای اماج

 حمایل کوهی

 

مواد لازم برای تهیه‌ی یک دیس بزرگ حلوا

شیر..........................................۱ پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر)

آرد سبوسدار ............................۱ كیلوگرم

روغن جامد  ............................۷۵۰ گرم

آب............................................۴ پیمانه (۱ لیتر)

شكر  .....................................۶۵۰ گرم

زعفران آبكرده ...........................یك‌چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

اسانس (عطرمایه‌ی) هل............۲ قطره

اسانس دارچین .......................۲ قطره

گلاب .....................................یك‌چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

 

روش تهیه :

 

شیر را كم كم به آرد اضافه و مخلوط كنید. بعد آن را از الك رد كنید و در روغن سرخ نمائید تا آرد خرمائی رنگ شود. آنگاه آب، شكر، زعفران، عصاره‌ی هل و دارچین را با هم مخلوط سازید و روی اجاق بگذارید و بجوشانید تا شربت قوام بیاید. در آخر گلاب را بیفزائید. حالا حلوا را از روی حرارت بردارید و شربت را به آن بیفزائید و هم بزنید تا زمانی كه حلوا به روغن بیفتد و از قابلمه جدا شود.

یادآوری: چنانچه عطرمایه‌ی (اسانس) هل و دارچین در دسترس نبود، از مقداری پودر هل و دارچین استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حلوای اماج تعداد بازديد: 820 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز