حلوا گردوئی
ملیحه صمدی
مواد لازم برای ۱۵ نفر
برنج نیمكوب ......................۳۰۰ گرم
روغن جامد........................۲۵۰ گرم
مغز گردوی نیمكوب............۳۰۰ گرم
شكر...............................۳۰۰ گرم
آب سرد.............................۱ پیمانه(۲۵۰ میلیلیتر)
پودر پسته برای تزئین ........به مقدار لازم
روش تهیه :
برنج را از شب قبل بخیسانید; بعد در آبكش بریزید و در روغن داغ شده كمی تفت دهید. آنگاه مغز گردو را بیفزائید و كمی تفت دهید. حالا شكر و آب سرد را همزمان اضافه نمائید و آنقدر روی حرارت ملایم هم بزنید تا از ظرف جدا شود. اكنون كف سینی را چرب و حلوا را داخل آن پهن كنید و بگذارید خنك شود. سپس حلوا را به اشكال مختلف برش دهید و رویش را با پودر پسته تزئین كنید.
یادآوری: به جای روغن جامد، میتوان از كره استفاده كرد.