Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:18

26
اسفند
حلوا گردوئی

حلوا گردوئی

طرز تهیه حلوا گردوئی

حلوا گردوئی

ملیحه صمدی

 

مواد لازم برای ۱۵ نفر

برنج نیمكوب ......................۳۰۰ گرم

روغن جامد........................۲۵۰ گرم

مغز گردوی نیمكوب............۳۰۰ گرم

شكر...............................۳۰۰ گرم

آب سرد.............................۱ پیمانه(۲۵۰ میلی‌لیتر)

پودر پسته برای تزئین ........به مقدار لازم

 

روش تهیه :

 

برنج را از شب قبل بخیسانید; بعد در آبكش بریزید و در روغن داغ شده كمی تفت دهید. آنگاه مغز گردو را بیفزائید و كمی تفت دهید. حالا شكر و آب سرد را همزمان اضافه نمائید و آنقدر روی حرارت ملایم هم بزنید تا از ظرف جدا شود. اكنون كف سینی را چرب و حلوا را داخل آن پهن كنید و بگذارید خنك شود. سپس حلوا را به اشكال مختلف برش دهید و رویش را با پودر پسته تزئین كنید.

یادآوری: به جای روغن جامد، می‌توان از كره استفاده كرد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حلوا گردوئی تعداد بازديد: 648 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز