کیک موز و آناناس
مواد لازم برای 10 نفر :
كمپوت َآناناس.......................................یک قوطی ۴۵۰ گرمی
آرد ......................................................۲۲۵ گرم
بیكینگ پودر ........................................۱ قاشق چایخوری
دارچین ............................................یک دوم قاشق چایخوری
زنجبیل ............................................یک دوم قاشق چایخوری
شكر قهوه ای....................................۲۰۰ گرم
نارگیل...............................................۴۵ گرم
موز پوره شده ...................................(حدود ۲ عدد)۱ پیمانه
تخم مرغ زده شده..............................۲ عدد
روغن مایع.....................................۱۸۵ میلی لیتر
خامه فرم گرفته (در صورت تمایل).....۲۰۰ گرم
روش تهیه :
آناناس را داخل صافی بریزید تا آب آن خارج شود و یک چهارم پیمانه از آب آن را نگه دارید و آناناس را خرد كنید. در ظرفی مناسب آرد، بیكینگ پودر، دارچین، زنجبیل و شكر قهوه ای را با هم مخلوط و آناناس را بیفزائید سپس آب آناناس، نارگیل، موز، تخم مرغ ها و روغن را اضافه و به كمک یک قاشق چوبی همه ی مواد را با هم مخلوط كنید و داخل قالبی به قطر ۲۳ سانتی متر كه چرب كرده و با كاغذ روغنی پوشانده اید، بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد و به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. پس از خارج كردن كیک از فر ۵ دقیقه صبر كنید و بعد كیک را از قالب خارج و روی پنجره سیمی منتقل كنید و بگذارید كاملا خنک شود. حالا روی كیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید و در صورت تمایل با گل های رز شكری شده تزئین كنید.
یادآوری ۱: منظور از (تخم مرغ زده شده) زدن تخم مرغ با چنگال است.
یادآوری ۲: برای شكری كردن گل رز، ابتدا گل را بشوئید و بگذارید خشک شود. بعد با قلم مو مقداری سفیده تخم مرغ روی گلبرگ ها بمالید و شكر دانه ریز بپاشید، اضافی شكر را با تكان دادن گل خارج كنید و آن را روی كاغذ حوله ای قرار دهید و در جای تاریكی بگذارید تا كاملا خشک شود.