Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:35

19
خرداد
شیرینی زنجفیلی با شیره انگور

شیرینی زنجفیلی با شیره انگور

روش تهیه شیرینی زنجفیلی با شیره انگور

مهدیس رحیمیان

 

 

 

مواد لازم برای 40-45 برش

آرد                         260 گرم

بیكینگ‌پودر             سه‌چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ‌سودا           سه‌چهارم قاشق چایخوری

زنجفیل                 1 قاشق چایخوری

دارچین                 یك‌دوم قاشق چایخوری

جوز هندی            یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك                    1 پینچ

كره                     125 گرم

شكر قهوه‌ای تیره  250 گرم

تخم‌مرغ              1 عدد درشت

زرده‌ تخم‌مرغ       1 عدد درشت

شیره‌ انگور          90 گرم (یك‌سوم پیمانه)

زنجفیل شكری    200 گرم

كشمش            120 گرم

مواد لازم برای تهیه‌ آیسینگ

شكر قهوه‌ای     60 گرم

شیر               2 قاشق سوپخوری

كره                30 گرم

پودر شكر الك‌كرده160 گرم

اسانس وانیل  1 قاشق چایخوری

روش تهیه شیرینی زنجفیلی با شیره انگور

فر را بادمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را به اندازه‌ 30×40 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را هم چرب كنید. آن‌گاه مواد خشك را در كاسه‌ مناسبی بریزید و كنار بگذارید. كره را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس شكر قهوه‌ای را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تخم‌مرغ كامل، زرده‌ تخم‌مرغ و شیره‌ انگور را درون مایه بریزید و مواد خشك را كم‌كم بیفزائید. اكنون یك‌دوم پیمانه از زنجفیل شكری و كشمش را افزوده و مخلوط كنید.

خمیر فراهم كرده را در سینی پهن كنید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آیسینگ فراهم كرده را رویش بریزید و صاف كنید. اینك باقیمانده‌ زنجفیل را روی آیسینگ بپاشید، حدود 30 دقیقه كنار بگذارید تا ببندد و سفت شود. آن‌گاه شیرینی را به مربع‌های 5 سانتیمتری ببرید.

روش تهیه‌ آیسینگ: شكر قهوه‌ای، شیر و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا كره و شكر آب شوند. آن‌گاه از روی حرارت بردارید و پودر شكر و وانیل را بیفزائید.

 

برچسب ها: شیرینی، مواد لازم شیرینی، شیرینی زنجفیلی، روش تهیه شیرینی زنجفیلی، آموزش شیرینی با انگور، شیرینی با انگور، شیرینی با شیره تعداد بازديد: 762 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز