افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 30 عدد
كره 100 گرم
پودر شكر 60 گرم
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری
زرده تخممرغ 1 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آرد 150 گرم
مواد لازم میانی
كره بادام زمینی حدود 250 گرم
گردوی برشته و خرد كرده 60 گرم
روش تهیه مثلثهای بادام زمینی وگردو
كره، پودر شكر و زنجفیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. زرده تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه آرد را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیمسانتیمتر باز كنید و به شكل مثلث قالب بزنید یا با چاقوی تیز ببرید و با فاصله در سینی شیرینیپزی بچینید.
اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، هر دو عدد را با مواد میانی به هم بچسبانید و در جعبه یا پاكت مناسبی بچینید و در سبد پیكنیك قرار دهید.
روش تهیه مواد میانی: كره بادام زمینی و گردو را با هم مخلوط كنید.