Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:00

13
مرداد
مثلث‌های بادام زمینی وگردو

مثلث‌های بادام زمینی وگردو

كره، پودر شكر و زنجفیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. زرده تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای حدود 30 عدد

كره                                      100 گرم

پودر شكر                             60 گرم

زنجفیل رنده كرده                  1 قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ                        1 عدد

وانیلین                               یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد                                    150 گرم

مواد لازم میانی

كره بادام زمینی                 حدود 250 گرم

گردوی برشته و خرد كرده    60  گرم

روش تهیه مثلث‌های بادام زمینی وگردو

كره، پودر شكر و زنجفیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. زرده تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه آرد را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم‌سانتیمتر باز كنید و به شكل مثلث قالب بزنید یا با چاقوی تیز ببرید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، هر دو عدد را با مواد میانی به هم بچسبانید و در جعبه یا پاكت مناسبی بچینید و در سبد پیك‌نیك قرار دهید.

روش تهیه مواد میانی: كره بادام زمینی و گردو را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: گردو، بادام زمینی، مثلث های بادام، مثلث های بادام زمینی، مثلت های گردو، آموزش مثلث های بادام، آشپزی با گردو تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز