افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای حدود 70 عدد
كره نرم 200 گرم
پودر شكر 80 گرم
پسته پودر كرده 110 گرم
آرد 200 گرم
اسانس هل یا بادام 2-3 قطره
رنگ سبز خوراكی به میزان لازم
گلسه چری خردكرده 100 گرم
(یا مربای آلبالو بدون شربت)
پودر شكر برای تزئین 50 گرم
روش تهیه شیرینی پسته و آلبالو
كره و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پسته و آرد را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا اسانس هل، رنگ سبز و گلسه چری را نیز اضافه نمائید و خمیر به دست آمده را در كیسه نایلونی بگذارید و 3 ساعت در یخچال نگه دارید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.
آنگاه توپهای خمیر را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بپزید. سپس شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و در صورت دلخواه با پودر شكر بیارائید.