Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 17:18

18
مرداد
ووپی پای لیموئی

ووپی پای لیموئی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای 38 عدد

آرد                                    250 گرم

بیكینگ‌پودر                        یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك                                 1 پینچ

كره نرم                            115 گرم

شكر ریز                          120 گرم

پوست لیموی رنده كرده      از یك لیمو

تخم‌مرغ همزده                 1 عدد درشت

شیر                               100 میلی‌لیتر

مواد لازم برای تهیه كرم لیمو

آب                                  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

پوست لیموی رنده كرده     2 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه                    60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

شكر                              50 گرم

آرد ذرت                           4 قاشق چایخوری

كره                                 15 گرم

خامه فرم گرفته               100 گرم

روش تهیه ووپی پای لیموئی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید. آن‌گاه كره، شكر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا شیر و مواد خشك را به طور یك در میان درون این مایه بریزید و مخلوط كنید. اكنون مایه فراهم‌كرده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید و از آن دایره‌هائی با فاصله از یكدیگر روی كاغذ روغنی درون سینی بگذارید. سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه شیرینی‌ها را بپزید. همینكه شیرینی‌ها كاملاً خنك شدند، هر دو عدد را با كرم لیمو به هم بچسبانید و با آیسینگ بیارائید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه كرم لیمو: همه مواد را به جز كره و خامه فرم گرفته در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. پیوسته آن را هم بزنید تا كرم غلیظی به دست آید. آن‌گاه كره را بیفزائید و روی كرم را بپوشانید و كنار بگذارید تا كاملاً خنك شود. سپس آن را با خامه فرم گرفته مخلوط كنید.

یادآوری: برای تهیه آیسینگ؛ 1 عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس بتدریج 75 گرم پودر شكر الك كرده را به آن بیفزائید و در آخر قدری وانیلین اضافه كنید.

 

برچسب ها: ووپی پای، روش تهیه ووپی پای لیموئی، ووپی پای لیموئی، پای لیموئی، ووپی لیموئی، آموزش ووپی پای لیموئی، مواد لازم ووپی پای لیموئی تعداد بازديد: 657 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز