لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای 4 نفر
آرد 300 گرم
بیكینگپودر یك و یكدوم قاشق چایخوری
شكر 4 قاشق سوپخوری
تخممرغ 1 عدد
كره آبكرده 1 قاشق سوپخوری
شیر 300 میلیلیتر
سیب 1 عدد
شكلات چیپسی 50 گرم
میپل سیروپ (شیره درخت افرا) به میزان لازم
روش تهیه پنكیك سیب
آرد و بیكینگپودر را در كاسه مناسبی الك كنید و در مركز آن حفرهای بسازید. آنگاه شكر، تخممرغ و كره را مخلوط كنید و به آرد بیفزائید و هم بزنید. سپس شیر را كمكم اضافه كنید تا مایه نرم و لطیفی به دست آید. حالا پوست سیب را بگیرید و رنده كنید و همراه با شكلات چیپسی به مایه فراهم كرده بیفزائید.
اینك تابه مناسبی را چرب كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس هر بار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده را در تابه بریزید و اندكی رویش را صاف كنید تا دایرهای به قطر 5/7 سانتیمتر حاصل شود. دوطرف پنكیكها را برشته كنید تا طلائیرنگ شوند و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با میپلسیروپ میل كنید.
یادآوری: اگر میپل سیروپ در دسترستان نبود از عسل استفاده نمائید.