Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 12:55

30
مرداد
پن‌كیك سیب

پن‌كیك سیب

آرد و بیكینگ‌پودر را در كاسه مناسبی الك كنید و در مركز آن حفره‌ای بسازید. آن‌گاه شكر، تخم‌مرغ و كره را مخلوط كنید و به آرد بیفزائید و هم بزنید.

لیلا آیانی صفت

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 آرد                           300 گرم

بیكینگ‌پودر                یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

شكر                         4 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ                    1 عدد

كره آبكرده                 1 قاشق سوپخوری

شیر                         300 میلی‌لیتر

سیب                       1 عدد

شكلات چیپسی       50 گرم

میپل سیروپ (شیره درخت افرا)  به میزان لازم

 روش تهیه پن‌كیك سیب

آرد و بیكینگ‌پودر را در كاسه مناسبی الك كنید و در مركز آن حفره‌ای بسازید. آن‌گاه شكر، تخم‌مرغ و كره را مخلوط كنید و به آرد بیفزائید و هم بزنید. سپس شیر را كم‌كم اضافه كنید تا مایه نرم و لطیفی به دست آید. حالا پوست سیب را بگیرید و رنده كنید و همراه با شكلات چیپسی به مایه فراهم كرده بیفزائید.

اینك تابه مناسبی را چرب كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس هر بار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده را در تابه بریزید و اندكی رویش را صاف كنید تا دایره‌ای به قطر 5/7 سانتیمتر حاصل شود. دوطرف پن‌كیك‌ها را برشته كنید تا طلائی‌رنگ شوند و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با میپل‌سیروپ میل كنید.

یادآوری: اگر میپل سیروپ در دسترستان نبود از عسل استفاده نمائید.

 

برچسب ها: پن کیک، روش تهیه پن کیک، آموزش پن کیک، تهیه پن‌كیك سیب، پن کیک سیب، مواد لازم پن کیک، پن کیک با سیب تعداد بازديد: 662 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز