مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 185 گرم
بیكینگ پودر یك و یكدوم قاشق چایخوری
پودر شكر 2 قاشق سوپخوری
نمك یك پینچ
تخممرغ همزده 2 عدد
شیر 250 میلیلیتر (1پیمانه)
كره آبكرده 1 قاشق سوپخوری
میپل سیروپ به میزان لازم
روش تهیه پـن كیـك
آرد، بیكینگپودر، پودر شكر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه تخممرغها، شیر و كره را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید. حال روی آن را بپوشانید و به مدت 10-15 دقیقه، كنار بگذارید. سپس تابه تختی را روی حرارت ملایم بگذارید و قدری چرب كنید.
اكنون هر بار به اندازه یكچهارم پیمانه از مایه پنكیك را در تابه بریزید و به مدت تقریبی 3 دقیقه یا تا زمانی كه روی آن پف كند و طلائی رنگ شود، بپزید. آنگاه پنكیك را برگردانید تا طرف دیگرش نیز، برشته شود. اینك پنكیك را در ظرف زیبائی بگذارید و با میپل سیروپ میل كنید.
یادآوری1: تابه مخصوص كرپ و پنكیك بدون لبه و تخت است.
یادآوری2: میپل سیروپ شیره درخت افراست كه در فروشگاههای لوازم قنادی و برخی از سوپرماركتها به فروش میرسد.