Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 13:08

1
شهریور
پن ‌كیك

پن ‌كیك

آرد، بیكینگ‌پودر، پودر شكر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شیر و كره را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید.

مهدیس رحیمیان

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

آرد                             185 گرم

بیكینگ پودر                یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر شكر                   2 قاشق سوپخوری

نمك                         یك‌ پینچ

تخم‌مرغ همزده          2 عدد

شیر                       250 میلی‌لیتر (1پیمانه)

كره آبكرده               1 قاشق سوپخوری

میپل سیروپ          به میزان لازم

 روش تهیه پـن ‌كیـك

آرد، بیكینگ‌پودر، پودر شكر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شیر و كره را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید. حال روی آن را بپوشانید و به مدت 10-15 دقیقه، كنار بگذارید. سپس تابه تختی را روی حرارت ملایم بگذارید و قدری چرب كنید.

اكنون هر بار به اندازه یك‌‌چهارم پیمانه از مایه پن‌كیك را در تابه بریزید و به مدت تقریبی 3 دقیقه یا تا زمانی كه روی آن پف كند و طلائی رنگ شود، بپزید. آن‌گاه پن‌كیك را برگردانید تا طرف دیگرش نیز، برشته شود. اینك پن‌كیك را در ظرف زیبائی بگذارید و با میپل سیروپ میل كنید.

یادآوری1: تابه مخصوص كرپ و پن‌كیك بدون لبه و تخت است.

یادآوری2: میپل سیروپ شیره درخت افراست كه در فروشگاه‌های لوازم قنادی و برخی از سوپرماركت‌ها به فروش می‌رسد.

 

برچسب ها: پن کیک، روش تهیه پن کیک، آموزش پن کیک، مواد لازم پن کیک، تهیه پن کیک، آشپزی با پن کیک تعداد بازديد: 665 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز