Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:06

5
اردیبهشت
كالفی انبه

كالفی انبه

برای تهیه شیر غلیظ؛ 750 میلی‌لیتر شیر پر چرب را بجوشانید تا آب موجود در آن تبخیر شود و مقدارش به 375 میلی‌لیتر كاهش یابد.

افسانه ظروفی

 

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

شیر غلیظ                                      375 گرم

خامه صبحانه                                  300 گرم

بادام آسیاب كرده                            25 گرم

شكر                                             115 گرم

پوره انبه                                        450 گرم

هل آسیاب‌كرده                              1 قاشق چایخوری

ژلاتین                                          3 ورق

پسته بی‌نمك بو داده برای تزئین     25 گرم

روش تهیه كالفی انبه

شیر و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. آن‌گاه بادام و شكر را با هم مخلوط كنید و درون مخلوط شیر و خامه بریزید. سپس مایه فراهم‌كرده را به مدت تقریبی 6- 8 دقیقه بپزید تا اندكی غلیظ شود.

حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه خنك شود و انبه و هل را به آن بیفزائید. اكنون ورقه‌های ژلاتین را در آب بخیسانید و به روش بن‌ماری حل كنید. سپس آن را نیز به كالفی بیفزائید و مخلوط نمائید.

آن‌گاه كالفی را در قالب مخصوص یا قالب دلخواهتان بریزید و دست‌كم 6-8 ساعت در فریزر نگه دارید. اینك كالفی را از فریزر در آورید و 40 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس آن را روی ظرف مخصوص پذیرائی برگردانید و با پسته بیارائید.

یادآوری: برای تهیه شیر غلیظ؛ 750 میلی‌لیتر شیر پر چرب را بجوشانید تا آب موجود در آن تبخیر شود و مقدارش به 375 میلی‌لیتر كاهش یابد.

 

برچسب ها: انبه، روش تهیه كالفی انبه، کالفی انبه، آموزش کالفی، مواد لازم کالفی، کالفی تعداد بازديد: 745 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز