افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 16 برش
شكر دانهریز 50 گرم
آرد 150 گرم
پوست پرتقال رندهكرده 1 قاشق چایخوری
كره سرد و خردكرده 75 گرم
آب 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی
كره 90 گرم
شكر ریز 75 گرم
تخممرغ 2 عدد
اسانس بادام 1 قاشق چایخوری
پودر بادام 175 گرم
هویج پخته و رنده كرده 1 عدد
مواد لازم رویه
پنیر خامهای 175 گرم
گردوی خردكرده 50 گرم
روش تهیه شیرینی برشی هویج و بادام
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی به ابعاد 20×30 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید، به گونهای كه كاغذ از لبههای قالب 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه شكر، آرد و پوست پرتقال را در كاسه مناسبی بریزید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.
حالا آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اینك خمیر را در قالب پهن كنید و مواد میانی را رویش بریزید و صاف كنید. اكنون قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت 25 دقیقه، در فر بپزید تا طلائی رنگ شود. همینكه شیرینی خنك شد، مواد رویه را رویش بریزید و گردو بپاشید و به شكل مستطیلهای كوچك ببرید. حالا شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید و تخممرغها را بیفزائید. آنگاه اسانس بادام، پودر بادام و هویج را نیز اضافه كنید.
روش تهیه مواد رویه: پنیر خامهای را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس گردو را به آن اضافه كنید.