Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 16:52

15
شهریور
شیرینی عسلی

شیرینی عسلی

كره، عسل و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود و مایه، 1 دقیقه بجوشد. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه، اندكی خنك شود.

سعید بابا رحیمی

 

 

مواد لازم

كره                  50 گرم

عسل              25 گرم

پودر شكر        35 گرم

آرد                 20 گرم

پودر زنجفیل    8 گرم

 روش تهیه شیرینی عسلی

كره، عسل و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود و مایه، 1 دقیقه بجوشد. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه، اندكی خنك شود. سپس آرد و زنجفیل را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون سینی شیرینی‌پزی را چرب كنید و هر بار به اندازه یك‌دوم قاشق چایخوری از مایه فراهم‌كرده بردارید و با فاصله روی سینی بگذارید.

حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 5-8 دقیقه شیرینی را بپزید. مراقب باشید قبل از اینكه شیرینی كاملاً خنك شود، آن را از سینی جدا كنید و در دست رول نمائید. اینك شیرینی را با شكلات بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یادآوری: می‌توانید به جای سینی از ورق سلیكونی نیز بهره بگیرید.

 

برچسب ها: شیرینی، روش تهیه شیرینی، مواد لازم شیرینی، تهیه شیرینی، شیرینی عسلی، آموزش شیرینی عسلی تعداد بازديد: 974 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز