سعید بابا رحیمی
مواد لازم
كره 50 گرم
عسل 25 گرم
پودر شكر 35 گرم
آرد 20 گرم
پودر زنجفیل 8 گرم
روش تهیه شیرینی عسلی
كره، عسل و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود و مایه، 1 دقیقه بجوشد. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه، اندكی خنك شود. سپس آرد و زنجفیل را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون سینی شیرینیپزی را چرب كنید و هر بار به اندازه یكدوم قاشق چایخوری از مایه فراهمكرده بردارید و با فاصله روی سینی بگذارید.
حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 5-8 دقیقه شیرینی را بپزید. مراقب باشید قبل از اینكه شیرینی كاملاً خنك شود، آن را از سینی جدا كنید و در دست رول نمائید. اینك شیرینی را با شكلات بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: میتوانید به جای سینی از ورق سلیكونی نیز بهره بگیرید.