افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 10 عدد
كره 220 گرم
پودر شكر 175 گرم
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ 3 عدد
آب 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
شربت غلیظ 50 میلیلیتر
آرد 550 گرم
آرد ذرت 50 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
گردوی برشته و آسیاب كرده 100 گرم
شكر 75 گرم
دارچین و هل از هر كدام یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه كلوچه گردوئی
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه روغن مایع و زردههای تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حال آب و شربت را درون مایه فراهم كرده بریزید و همزن را خاموش كنید. سپس مواد خشك را بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.
روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط استراحت دهید. اكنون هر بار به اندازه نارنگی از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و با دست رویش را بفشارید تا اندكی تخت شود. سپس به اندازه یك قاشق سوپخوری از مواد میانی درون هر خمیر بگذارید و دوباره آن را به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی چربكرده شیرینیپزی بچینید.
آنگاه روی خمیرها با مهر نقش بیندازید و با مخلوط زرده تخممرغ و خامه مرطوب كنید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه كلوچه را بپزید.
یادآوری: میتوانید به جای گردو از نارگیل نیز استفاده كنید كه در این صورت به جای دارچین و هل از قدری وانیل استفاده نمائید.