Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 16:31

29
شهریور
فاج پسته

فاج پسته

پودر شكر، شیرعسلی و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آن‌گاه مایه را پیوسته هم بزنید تا شیرعسلی كارامل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 18 عدد

پودر شكر                         125 گرم

شیرعسلی                      یك قوطی (375 گرمی)

كره                                 50 گرم

وانیلین                            یك‌چهارم قاشق چایخوری

شكلات شیری خردكرده     115 گرم

پسته برشته و خردكرده     75 گرم

 روش تهیه فاج پسته

پودر شكر، شیرعسلی و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آن‌گاه مایه را پیوسته هم بزنید تا شیرعسلی كارامل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین و شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا شكلات آب شود.

حالا پسته را بیفزائید و مخلوط كنید و مایه حاصل را در قالب مربع 19 سانتیمتری كه كف و دیواره‌اش را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید، بریزید. قالب را در یخچال بگذارید تا فاج ببندد. اكنون فاج را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: روش تهیه فاج پسته، تهیه فاج پسته، فاج پسته، آموزش فاج پسته، فاج با پسته، فاج، تهیه فاج با پسته تعداد بازديد: 711 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز