مریم امیری
مواد لازم برای حدود 50 عدد
كره 185 گرم
پودر شكر 75 گرم
پودر بادام 60 گرم
آرد 170 گرم
بادام پرك به میزان لازم
شكلات آبكرده به میزان لازم
پودر پسته یا ترافل برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه رُزت بادامی
كره و پودر شكر را، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پودر بادام و آرد را با هم مخلوط كنید و آن را به مخلوط كره بیفزائید. سپس مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینیپزی، دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و رزتهائی از آن در قالبهای كوچك مافین بریزید.
حال روی هر رزت پرك بادام بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، رویش را با شكلات، پودر پسته و یا ترافل بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.