Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 23:23

28
شهریور
رُزت بادامی

رُزت بادامی

كره و پودر شكر را، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه پودر بادام و آرد را با هم مخلوط كنید و آن را به مخلوط كره بیفزائید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای حدود 50 عدد

كره                           185 گرم

پودر شكر                   75 گرم

پودر بادام                  60 گرم

آرد                           170 گرم

بادام پرك                 به میزان لازم

شكلات آبكرده          به میزان لازم

پودر پسته یا ترافل برای تزئین به میزان لازم

 روش تهیه رُزت بادامی

كره و پودر شكر را، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه پودر بادام و آرد را با هم مخلوط كنید و آن را به مخلوط كره بیفزائید. سپس مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینی‌پزی، دارای ماسوره كنگره‌دار بریزید و رزت‌هائی از آن در قالب‌های كوچك مافین بریزید.

حال روی هر رزت پرك بادام بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، رویش را با شكلات، پودر پسته و یا ترافل بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: بادام، روش تهیه رُزت بادامی، تهیه رُزت بادامی، آموزش رُزت بادامی، مواد لازم رُزت بادامی، رُزت بادامی تعداد بازديد: 629 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز