افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 7 برش 4× 8 سانتیمتری
كره خرد كرده 40 گرم
آب 60 میلیلیتر(یكچهارم پیمانه)
شكر ریز 110 گرم
عسل 2 قاشق سوپخوری
كنجد برشته 35 گرم
تخمه كدو 1 قاشق سوپخوری
تخمه آفتابگردان 1 قاشق سوپخوری
فندق برشته و خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه شیرینی برشی عسل و آجیل
قالب مستطیل 8×25 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. به گونهای كه كاغذ از اطراف قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه كره، آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید تا طلائی رنگ شود.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و عسل را به مایه اضافه كنید. حالا باقیمانده مواد را بیفزائید و مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید. اكنون با چاقوی تیز خطوط برش را روی شیرینی بیندازید و پس از خنك شدن، كاملاً برشها را از هم جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.