Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 00:01

28
مهر
نازك نارنجی

نازك نارنجی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. آن‌گاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سعید بابا رحیمی

 

 

مواد لازم برای500 گرم شیرینی

كره                               100 گرم

پودر شكر                       325 گرم

سفیده تخم‌مرغ              150 گرم

شیر                            100 میلی‌لیتر

زعفران حلكرده             1قاشق چایخوری

نمك                           1 پینچ

وانیلین                       یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد                             250 گرم

 روش تهیه نازك نارنجی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. آن‌گاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را كم‌كم بیفزائید و همزدن را به طور پیوسته ادامه دهید تا مایه صاف و یكدست شود. حالا شیر را بیفزائید و مخلوط كنید و بعد زعفران، نمك، وانیلین و آرد را افزوده و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اكنون آن را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و دایره‌هائی از آن را با فاصله از هم در سینی بگذارید. رویشان خلال پسته بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر بپزید.

 

برچسب ها: نازک نارنجی، روش تهیه نازك نارنجی، شیرینی نازک نارنجی، روش تهیه نازک نارنجی، مواد لازم نازک نارنجی، آموزش نازک نارنجی تعداد بازديد: 1204 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز