سعید بابا رحیمی
مواد لازم برای500 گرم شیرینی
كره 100 گرم
پودر شكر 325 گرم
سفیده تخممرغ 150 گرم
شیر 100 میلیلیتر
زعفران حلكرده 1قاشق چایخوری
نمك 1 پینچ
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
آرد 250 گرم
روش تهیه نازك نارنجی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید. آنگاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس سفیدههای تخممرغ را كمكم بیفزائید و همزدن را به طور پیوسته ادامه دهید تا مایه صاف و یكدست شود. حالا شیر را بیفزائید و مخلوط كنید و بعد زعفران، نمك، وانیلین و آرد را افزوده و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اكنون آن را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و دایرههائی از آن را با فاصله از هم در سینی بگذارید. رویشان خلال پسته بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر بپزید.