دسر فرانسوی
مــواد لازم :
مــواد لازم زیر خمیر:
پودرشكر ..............................100 گرم
كره ....................................180 گرم
تخممرغ .................................1 عدد
آرد .....................................300 گرم
وانیل....................................یكچهارم قاشق چایخوری
مواد لازم روی خمیر (نان اِكِلر)
آب...................................200 میلیلیتر
روغن مایع .........................80 میلیلیتر
آرد ..................................140 گرم
تخممرغ...............................2 عدد
پودر شكر و كره را با هم خوب مخلوط كنید تا خوب صاف و نرم شود. بعد تخممرغ را اضافه نمایید. سپس آرد و وانیل را بیفزایید. خمیر را داخل یخچال قرار دهید تا قدری خنك شود. بعد آن را باز كنید و با قالب گرد قالب بزنید و داخل سینی بچینید. سپس خمیر اكلر را آماده كنید: آب و روغن را روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید. بعد آرد را اضافه و مخلوط نمایید تا بپزد. بعد از پخته شدن، آن را از روی اجاق بردارید و بعد از اینكه خنك شد، به آن تخممرغ اضافه كنید. دور خمیر كه قبلا قالب زدهاید، با ماسوره ساده بزنید و داخل فر قرار دهید (درجه فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت 30 دقیقه) تا طلایی شود. بعد از پخته شدن روی آن را با خامه و كمپوت هلو تزیین نمایید.