مواد لازم برای 6-8 نفر :
ران مرغ بدون استخوان 500 گرم
روغن 50 گرم
كرفس 5 ساقه
نعناع و جعفري خردكرده 250 گرم
رب گوجهفرنگي 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
زردچوبه يكدوم قاشق چايخوري
پياز داغ سه قاشق سوپخوري
آبغوره يكسوم پيمانه
روش تهیه :
گوشت مرغ را پس از خرد كردن، در ظرف نسوز مناسبي همراه با نيمي از روغن مخلوط كنيد. بعد آن را به مدت هشت دقيقه داخل مايكروويو با قدرت 100 درصد تفت دهيد و هرازگاهي آن را هم بزنيد. اكنون پس از خرد كردن ساقههاي كرفس به قطعات موردنظر، آن را با بقيهي روغن در ظرف مناسبي بگذاريد و داخل مايكرو، با قدرت 100 درصد، به مدت 10 دقيقه تفت دهيد. نعناع و جعفري را هم بيفزائيد و كمي تفت دهيد و به گوشت مرغ آماده شده اضافه كنيد. سپس رب گوجهفرنگي، نمك، فلفل، زردچوبه و پياز داغ را نيز اضافه نمائيد و دو دقيقه با قدرت 100 درصد در مايكرو بگذاريد و مخلوط نمائيد. بعد دو پيمانه آب به آن بيفزائيد و درِ ظرف را ببنديد و صبر كنيد تا 20 دقيقه با قدرت 100 درصد بپزد. پنج دقيقه كه گذشت، آبغوره را افزوده و مخلوط نمائيد. مزه آن را بچشيد و قدرت را به 60 درصد برسانيد تا خورش جا بيفتد و آمادهي مصرف گردد.