مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان بزرگ ۴ عدد (حدود ۴۰۰ گرم)
روغن برای سرخ كردن به مقدار لازم
گوشت چرخكرده ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
گوجهفرنگی ۶۰۰ گرم
ریحان ۱ دستهی كوچك
نمك و فلفل به مقدار لازم
ماكارونی پاپیونی شكل ۴۰۰ گرم
پنیر گودای خردكرده ۱۵۰ گرم
روش تهیه :
یكی از بادمجانها را پس از پوست گرفتن به صورت مكعب ریز خرد نمائید. بقیهی بادمجانها را ازطول دو قسمت كنید و با قاشق داخل آنها را خالی نمائید; به طوری كه فقط نیم سانتیمتر از ضخامت بادمجانها باقی بماند. مقداری روغن در ظرف مناسب بریزید و بادمجانهای خرد كرده و مغزهای خالیكردهی بقیهی بادمجانها و گوشت چرخكرده را به مدت ۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد داخل دستگاه ببرید تا نرم و پخته شود و در این فاصله چند بار آن را هم بزنید. سیر و گوجهفرنگی خرد كرده را نیز همراه با نمك و فلفل بیفزائید و ۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد در ماكروویو قرار دهید و گاهی هم بزنید. در نهایت، ریحان ریز كرده را اضافه كنید. ماكارونیرا با یك قاشق روغن و كمی نمك، در آب داغ داخل دستگاه با قدرت ۱۰۰ درصد بپزید تا نرم شود. بعد آن را آبكش كنید. حال ماكارونی را داخل مواد آماده بریزید و پنیر را اضافه كنید. بادمجانهای توخالی را - كه قبلا در كمی روغن در ماكرویو به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت بالا پختهاید - پر كنید و در ظرفی مسطح قرار دهید و به مدت ۳ دقیقهی دیگر در ماكروویو گرم كنید. اكنون خوراك آمادهی میل كردن میباشد.