Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 17:05

11
اسفند
خوراک بادمجان با ماکارونی

خوراک بادمجان با ماکارونی

یكی از بادمجان‌ها را پس از پوست گرفتن به صورت مكعب ریز خرد نمائید.....

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان بزرگ     ۴ عدد (حدود ۴۰۰ گرم)
روغن برای سرخ كردن     به مقدار لازم
گوشت چرخكرده     ۱۰۰ گرم
سیر     ۲ حبه
گوجه‌فرنگی     ۶۰۰ گرم
ریحان     ۱ دسته‌ی كوچك
نمك و فلفل     به مقدار لازم
ماكارونی پاپیونی شكل     ۴۰۰ گرم
پنیر گودای خردكرده     ۱۵۰ گرم

روش تهیه :

یكی از بادمجان‌ها را پس از پوست گرفتن به صورت مكعب ریز خرد نمائید. بقیه‌ی بادمجان‌ها را ازطول دو قسمت كنید و با قاشق داخل آنها را خالی نمائید; به طوری كه فقط نیم سانتیمتر از ضخامت بادمجان‌ها  باقی بماند. مقداری روغن در ظرف مناسب بریزید و بادمجان‌های خرد كرده و مغزهای خالی‌كرده‌ی بقیه‌ی بادمجان‌ها و گوشت چرخكرده را به مدت ۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد داخل دستگاه ببرید تا نرم و پخته شود و در این فاصله چند بار آن را هم بزنید. سیر و گوجه‌فرنگی خرد كرده را نیز همراه با نمك و فلفل بیفزائید و ۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد در ماكروویو قرار دهید و گاهی هم بزنید. در نهایت، ریحان ریز كرده را اضافه كنید. ماكارونی‌را با یك قاشق روغن و كمی نمك، در آب داغ داخل دستگاه با قدرت ۱۰۰ درصد بپزید تا نرم شود. بعد آن را آبكش كنید. حال ماكارونی را داخل مواد آماده بریزید و پنیر را اضافه كنید. بادمجان‌های توخالی را - كه قبلا در كمی روغن در ماكرویو  به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت بالا پخته‌اید - پر كنید و در ظرفی مسطح قرار دهید و به مدت ۳ دقیقه‌ی دیگر در ماكروویو گرم كنید. اكنون خوراك آماده‌ی میل كردن می‌باشد.

 

تعداد بازديد: 929 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز