روش تهیه :
— اگر خواسته باشید ذرت بو بدهید و پف|فیل (شكوفه) درست كنید، ظرف مناسبی را انتخاب كنید و داخل آن یک لا|یه ذرت، به قدری كه تنها كف ظرف را بپوشانید، بریزید. بعد كمی كره و نمک به آن بزنید. در حدی كره به ذرت بزنید كه فقط برق داشته باشد. در ظرف را بگذارید و ۴ تا ۵ دقیقه با قدرت ۹۰-۱۰۰، ۷۲-۸۰ زمان بدهید. بین كار چندین بار ظرف را تكان دهید تا ذرت|ها بهتر باز شوند.
اگر از ذرت|های آماده|ی داخل پاكت استفاده می|كنید، پاكت را از آن سمتی كه روی آن نوشته شده، داخل دستگاه قرار دهید و ۴ تا ۵ دقیقه با قدرت (۸۰-۷۲۰س) زمان بدهید و در بین كار چندین بار پاكت را تكان دهید. البته در ظرف را باید| بست تا بخار آن خارج نشود.