Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 09:27

4
بهمن
پاستا كاربونارا

پاستا كاربونارا

ابتدا در ظرف مناسب مايكروويو فتوچيني، آب جوش، نمك و روغن را بريزيد....

مواد لازم براي 4 نفر

پاستا فتوچيني     500 گرم
آب جوش    2 ليتر
نمك     1 قاشق سوپخوري
روغن     2 قاشق سوپخوري
ژامبون خلالي خرد كرده             6 برش
روغن زيتون     1 قاشق سوپخوري
خامه     250 گرم
تخم‌مرغ همزده           4 عدد
پنير موزارلاي رنده كرده         100 گرم
 

روش تهيه

ابتدا در ظرف مناسب مايكروويو فتوچيني، آب جوش، نمك و روغن را بريزيد و در مايكروويو بگذاريد. آن‌گاه مايكروويو را با قدرت 100درصد يا 900 وات، 8 -10 دقيقه روشن كنيد تا پاستا بپزد. سپس پاستارا در صافي بريزيد و آبكش كنيد. حالا ژامبون و روغن زيتون را در ظرف مناسب مايكروويو بريزيد و مخلوط سازيد و در مايكروويو بگذاريد و با قدرت 100درصد يا 900وات روشن كنيد. بعد از 4 دقيقه ظرف را از دستگاه بيرون آوريد و فتوچيني، خامه، تخم‌مرغ‌ها و پنير را به ژامبون بيفزائيد و مخلوط كنيد و در ظرف مناسبي بريزيد. اكنون آن را دوباره در مايكروويو بگذاريد و با قدرت 100درصد يا 900وات، 4 دقيقه ديگر يا تا زمانيكه پنير آب شود، بپزيد.
 

تعداد بازديد: 828 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز