نفیسه قنبری
مواد لازم اسموتی هندوانه و توتفرنگی
برای 4 نفر
گلچههای گل كلم یك و یك دوم پیمانه
هندوانه خرد كرده و فریز كرده 2 پیمانه
توت فرنگی (فریز كرده) یك و یك دوم پیمانه
ماست توت فرنگی 180 میلیلیتر (سه چهارم پیمانه)
مربای توت فرنگی 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه اسموتی هندوانه و توتفرنگی
گل كلم را به مدت تقریبی 10 دقیقه، در قابلمه حاوی آب و نمك بپزید تا نرم شود. آنگاه گل كلم را در صافی بریزید. حالا گل كلم پخته، هندوانه، توت فرنگی، ماست و مربای توت فرنگی را در پارچ دستگاه مخلوط كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا نوشیدنی صاف و یكنواختی به دست آید. سپس نوشیدنی را برای پذیرائی در لیوانهای مناسبی بریزید.