شهلا سیفپور
مواد لازم برای 15-20 لیوان
به 2 كیلوگرم
شكر 2 كیلوگرم
آبلیمو یكدوم پیمانه
آب 1 لیتر
روش تهيه شربت بهليمو
به را تمیز كنید و دانههای آن را جدا سازید. سپس آب آن را بگیرید و از صافی رد كنید. آنگاه شكر را با 4 لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید و صبر كنید تا شكر حل شود و دو سه جوش بزند. بعد از صافی رد كنید و با آب به مخلوط كنید. حالا روی حرارت بگذارید تا شربت قوام بیاید.
اكنون آبلیمو را بیفزائید. پس از آنكه چند جوش زد، از روی حرارت بردارید. اینك شربت آمادهی مصرف میباشد.
میوه نارس به بسیار قابض و شربت حاصل از آن برای درمان اسهال، خصوصا در بچهها بسیار مفید است. میوه و آب به برای زخمهای دهانی، لثه و گلو بسیار سودمند میباشد.