شهلا سیفپور؛ مربی آشپزی و شیرینیپزی
مواد لازم
زنجبیل یكدوم قاشق سوپخوری
رزماری تازه 4 شاخه
شكر 2 قاشق سوپخوری
آب یكدوم فنجان
شلیل یا هلو 2 عدد
پرتقال 2 عدد
روش تهیه نوشیدنی رزماری
زنجبیل، رزماری، شكر و آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد از 2 دقیقه، زیر آن را خاموش كنید و بگذارید كاملا سرد شود. سپس هلو، آب پرتقال و مواد سرد شده را در مخلوطكن بریزید و خوب مخلوط كنید. اكنون نوشیدنی را در لیوانی كه قبلا داخل آن یخ ریختهاید، سرو نمایید.