تحریریه دنیای تغذیه
مــواد لازم
قهوه 50 گرم
آب 2 لیوان
شیر پاستوریزه 2 لیوان
ساقه دارچین 4 عدد (هر ساقه 10 سانتیمتر)
شكر به مقدار لازم
روش تهيه قهوه با طعم دارچین
قهوه را در قهوهجوش بریزید. آب را به آن بیفزایید و چند دقیقه حرارت دهید تا قهوه در ظرف تهنشین شود.
شیر را در ظرف مناسب بریزید. ساقه دارچین را اضافه نمایید و روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید. با قاشق ساقه دارچین را در شیر نگه دارید تا طعم دارچین به شیر منتقل شود. قهوه را پس از صاف كردن به شیر بیفزایید. سپس در فنجان بریزید و در صورت تمایل، كمی شكر به آن اضافه كنید و همراه با ساقه دارچین سرو نمایید.