Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 04:23

8
تیر
خوراك‌های رژیمی سالاد ویژه ماه مبارك رمضان (1)

خوراك‌های رژیمی سالاد ویژه ماه مبارك رمضان (1)

از آووكادو برای چرب كردن سالاد استفاده نمایید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه دنیای تغذیه

 

 

چگونه سالاد سالم و خوشمزه درست كنیم؟

هر چند كه همه افراد تصور می‌كنند كه همواره سالاد یك طعم كسل‌‌كننده دارد، اما باید گفت چنین نیست. راه‌های بی‌شماری وجود دارند كه شما می‌توانید یك سالاد سالم و خوشمزه درست كنید.

نكته

هیچ‌گاه از سالادهای یكنواخت استفاده ننمایید، زیرا این كار باعث تكراری و كسل‌كننده بودن سالاد برای شما خواهد شد، مثلا یك روز با كنسرو ماهی تن و روز دیگر با لوبیا سالاد خود را پروتئین‌دار نمایید.

تنوع در تهیه سالاد

سالاد خود را با چند مرحله می‌توانید تغییر دهید و شكل‌های متفاوتی به آن بدهید.

مرحله اول: از كلم برای سالاد استفاده نمایید، زیرا در دهان هنگام جویدن صدای خوبی دارد و سرشار از ویتامین C می‌‌باشد.

مرحله دوم: از گیاهان تازه استفاده نمایید. از گشنیز و جعفری یا هر گیاه دلخواه خودتان استفاده نمایید. از این طریق شما از سس كمتری استفاده می‌نمایید.

مرحله سوم: از پنیر كم چربی برای تهیه سالاد خود استفاده نمایید.

مرحله چهارم: از آووكادو برای چرب كردن سالاد استفاده نمایید.

مرحله پنجم: به سالاد، میوه اضافه كنید (همانند سیب و انبه)؛ برای داشتن طعم شیرین و داشتن مقدار زیادی ویتامین C و فیبر.

مرحله ششم: به منظور پروتئین بالا، آهن و فیبر، به سالاد خود نخودفرنگی بیفزایید.

مرحله هفتم: مغزهایی همانند گردو، بادام و فندق به سالاد بیفزایید كه سرشار از امگا-3 برای سلامتی قلب می‌باشد. همچنین از روغن زیتون برای تهیه سالاد استفاده نمایید.

راهنمای تهیه سالاد

از سبزیجات و میوه‌جات گوناگون، منابع پروتئین، پنیر كم‌چرب، سبزی، روغن و سركه برای تهیه سس سالاد استفاده نمایید.

الف: با سبزی شروع كنید. شما می‌توانید از كاهو و سبزیجاتی كه با ذائقه شما مناسب است برای تهیه سالاد استفاده كنید. علاوه بر سبزیجات اصلی مانند هویج، گوجه‌فرنگی، كلم براكلی و تربچه شما می‌توانید سبزیجات دیگر را نیز امتحان كنید، مثلاً ذرت، نخود و انواع سبزیجات را می‌توان در سالاد بكار برد كه باعث طعم‌های مختلف و مزه‌های گوناگون می‌شود.

ب: از میوه‌ها برای درست كردن سالاد خود استفاده نمایید. شما می‌توانید به جای استفاده از مواد غذایی پركالری برای شیرین كردن طعم سالاد خود از سیب، نارنگی، تمشك سیاه و آناناس استفاده كنید.

ج: اضافه كردن پروتئین به سالاد احساس رضایتمندی بیشتری برای شما ببار می‌آورد. مجدداً یادآوری می‌كنیم كه راه‌های بی‌شماری وجود دارد كه شما سالاد خود را سالم درست كنید، چند تكه مرغ گریل‌شده به سالاد خود بیفزایید. شما می‌توانید از چاشنی‌های مختلف استفاده كنید، مثلاً می‌توانید برای مزه‌دار كردن مرغ گریل شده از سیر استفاده كنید.

دیگر منابع پروتئین شامل، ماهی تن ، بوقلمون و مغزها از جمله مغز بادام می‌باشند. لوبیا نیز می‌تواند یك منبع پروتئینی بسیار خوب برای درست كردن سالاد شما باشد. اگر سالاد برای شام شما می‌باشد، شما حتی می‌توانید تكه‌های استیك به آن بیفزایید. البته دقت نمایید كه چربی آن گرفته شده باشد.

د: اگر می‌خواهید مقداری پنیر به سالاد خود اضافه نمایید باید از پنیر كم‌چرب استفاده كنید. اضافه كردن پنیر بمقدار زیاد در سالاد باعث بالا رفتن كالری می‌شود. شما می‌‌توانید به جای مزه‌دار كردن سالاد توسط پنیرهای پرچرب از مزه‌های گوناگون مواد دیگری استفاده نمایید. یكی از پنیرهای مزه‌دار خوب، پنیر پارمیسان است. حتی اگر مقدار بسیار بسیار كمی از پنیر پارمیسان روی سالاد شما ریخته شود طعم فوق‌العاده‌ای به آن خواهد داد...

 

 

 

 

برای خواندن بخش دوم- خوراك‌های رژیمی سالاد ویژه ماه مبارك رمضان - اینجا کلیک کنید.

 

برچسب ها: سالاد، سالاد کلم، تهیه سالاد، سالاد در رمضان، سالاد فصل، سالاد سالم و خوشمزه، پنیر پارمیسان تعداد بازديد: 893 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز