ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع میرسد. ترشی به را کنار انواع غذاها میتوان استفاده کرد.
آماده سازی : 10 دقیقه
مناسب فصل : همه فصول
مواد لازم :
به : یك کیلوگرم
سرکه ترجیحا سرکه سیب : یك لیتر
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه :
بهها را شسته و خلال كرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آورید.
روى دستمال بگذارید تا كمى نمشان گرفته شود، یک ساعت كافی است.
سپس توى شیشه ریخته و كمى نمک را با سركه ( من از سركه سیب استفاده میكنم ) مخلوط و روى بهها بریزید.
درب شیشه را محكم بسته و بگذارید دو هفته برسد.
بعد كنار غذا و ترشىهاى دیگه نوش جان كنید.
نکته تهیه ترشی به :
این ترشى نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى دارد و ترشىاش بسیار خوش طعم است.