ذرت دانه هایی طلایی و شیرین بوده که تقریبا می توان در بیشتر غذاها از این طلایی خوشمزه استفاده کرد. از نشاسته و آرد ذرت در انواع دسر گرفته تا غذاهای اصلی و اینک در تهیه ترشی می توان از آن استفاده کرد. طرز تهیه ترشی ذرت کار ساده ایست و هر یک از شما عزیزان به سادگی و در مدت زمانی اندک می توانید این ترشی خوشمزه و زیبا را درست کرده و آن را نوش جان کنید.
مواد لازم ترشی ذرت
آب: 6 پیمانه
ذرت کامل: 8 عدد بزرگ
سرکه سیب: ½4 پیمانه
پیاز قرمز: 1 عدد بزرگ
شکر: ¾پیمانه
نمک: ¼پیمانه
فلفل چیلی قرمز: 7 عدد
برگ بوی خشک: 1 عدد
طرز تهیه ترشی ذرت
*سرکه، 6 پیمانه آب، شکر، نمک و برگ بو را در ظرفی بریزید و آن ها را به جوش آورید. مایع را هم بزنید تا شکر کامل در آن حل شود. 3 عدد از فلفل چیلی ها را از میان (به صورت طولی) بشکافید و به همراه بقیه فلفل ها آن ها را با مواد دیگر مخلوط کنید. اجازه دهید تا در حدود 10 دقیقه این مخلوط خنک شود.
*در این فاصله ذرت ها را با یک چاقوی تیز به قطعاتی با طول 4 سانتی متر برش بزنید. پیازها را نازک ورقه ورقه کنید و آن ها را به همراه ذرت ها در 4 شیشه درب دار تمییز با ظرفیت 1 لیتر قرار دهید.
*سرکه را که هنوز گرم است بر روی شیشه ها بریزید، اگر مقداری از این مایع باقی ماند آن را دور بریزید. درب ظرف ها را نبندید و آن ها را به مدت 1.5 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند، سپس درب ظرف ها را بگذارید.
*حداقل به مدت 1 روز و حداکثر 2 روز آن ها را در یخچال نگه دارید. ذرت ها را سرد سرو کنید.