اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2-4 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده 2 عدد
تره فرنگی خرد کرده 3 ساقه
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
پنیر ریکوتا 400 گرم (2 پیمانه)
پنیر پارمسان 25 گرم (یک سوم پیمانه)
تخم مرغ 1 عدد
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت
آرد 200 گرم
کره سرد 100 گرم
نمک یک دوم قاشق چایخوری
ماست 2-3 قاشق سوپخوری
روش تهیه تارت تره فرنگی کاراملی
روغن زیتون را در تابۀ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.آن گاه پیاز و تره فرنگی را بیفزائید و تفت دهید.
حالا آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید قدری سرد شود.
سپس آویشن، پنیر ریکوتا، پنیر پارمسان و زردۀ تخم مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
اینک فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
حالا خمیر را روی سطح کار به ضخامت 5 میلیمتر پهن کنید و با کاتر به قطر 20 سانتیمتر قالب بزنید.
اکنون قدری از مواد را به شکلی وسط خمیرها قرار دهید که از اطراف 4 سانتیمتر خالی باشد.
سپس خمیرها را روی مواد بشکلی برگردانید که چین بخورد و مواد در وسط دیده شود.
اینک سفیده تخممرغ را رویشان بمالید و سینی فر را به مدت تقریبی 35 دقیقه در قرار دهید تا تارتها را بپزند.
روش تهیه خمیر تارت
آرد، کره خرد کرده و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید.
آنگاه ماست را آرام آرام بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا دستگاه را خاموش کنید و خمیر را جمع کرده در کیسه فریزر قرار دهید و آن را 30 دقیقه استراحت دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: