نجمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 150 گرم
پیاز خرد کرده 2 عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
قارچ خرد کرده 1 پیمانه
فلفل دلمهای یک دوم پیمانه
ذرت پخته یک دوم پیمانه
نخود فرنگی یک دوم پیمانه
زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری
برنج آبکش کرده 2 پیمانه
روش تهیه پلو یونانی
سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و میزان کافی آب بپزید.
آنگاه روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و باقیماندۀ پیاز را در آن تفت دهید.
زردچوبه، مرغ ریش ریش کرده، قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت و نخود فرنگی را نیز بیفزائید و حدود 5 دقیقه تفت دهید.
سپس زعفران، نمک و فلفل را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
اینک مقداری از برنج را در قابلمه بریزید و از مواد فراهم کرده روی برنج بریزید و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا بهلای هم قرار دهید و در نهایت آب و روغن داغ را روی پلو بدهید و آن را دم کنید.
یادآوری
میتوانید از فیله مرغ در کنار این غذا استفاده کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پلو و خورش بامیه هندی
مانی پلو دامغان
آموزش انواع پلو